Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit! Cum a cerut-o artistul de nevastă

Ultima actualizare:

    Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit în weekend, în Bahamasfoto: Hepta
Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit în weekend, în Bahamasfoto: Hepta

E oficial! Justin Bieber (24 de ani) şi Hailey Baldwin (21 de ani) s-au logodit şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cântăreţul canadian a confirmat logodna pe contul de Instagram, acolo unde a postat un mesaj de dragoste pentru superba fiica a actorului Stephen Baldwin şi totodată nepoata mult mai celebrului Alec Baldwin.

După zeci de despărţiri şi împăcări cu “eterna” lui iubire - Selena Gomez, cântăreţul şi-a găsit alinarea în braţele unei foste iubiri – Hailey Baldwin. Cei doi au avut o relaţie în 2015 şi apoi au rămas buni prieteni. Anul acesta în iunie, au apărut primele zvonuri că artistul şi modelul s-ar fi împăcat, iar acum la mai puţin de o lună aflăm că s-au logodit.

La începutul lunii iunie, fotografii i-au surprins într-o vacanţă în Miami, iar apoi cei doi nu şi-au mai ascuns relaţia. În ultimele săptămâni, cei doi au fost de nedespărţit. Au fost pozaţi la restaurant, în club, în maşină, pe stradă sau în aeroport. Luni, starul canadian a postat o fotografie pe contul de Instagram în care îşi ţine în braţe logodnica. Imaginea este însoţită şi de un text siropos. În 12 ore, fotografie cu Justin şi Hailey a strâns peste 9.5 milioane de aprecieri.

“Hailey, sunt atât de îndrăgostit de orice are legătură cu tine! Atât de angajat să îmi petrec viaţa cunoscându-te în cel mai mic detaliu, iubindu-te cu răbdare şi bunătate”, a scris cântăreţul pe Instagram, acolo unde are peste 100 de milioane de fani.


    Poza postată de Justin cu Hailey pe Instagram a adunat peste 9,5 milioane de aprecierifoto: Instagram
Poza postată de Justin cu Hailey pe Instagram a adunat peste 9,5 milioane de aprecierifoto: Instagram

“Inima mea e întreagă acum şi este toată a ta şi întotdeauna te voi pune pe primul loc. Eşti iubirea vieţii mele, Hailey Baldwin! Nu mi-aş dori să-mi petrec viaţa cu nimeni altcineva. Mi-ai făcut atât de mult bine şi ne completăm perfect unul pe altul”, a continuat Justin Bieber.

La rândul ei, Hailey a postat pe Twitter un mesaj pentru Justin. “Nu ştiu sigur ce am făcut în viaţa asta ca să merit o aşa fericire, dar sunt atât de recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a dat o persoană atât de incredibilă cu care să îmi împart viaţa. Nu am cuvinte ca să-mi exprim recunoştinţa”, a scris modelul.

Cum a cerut-o Justin Bieber de nevastă pe Hailey Baldwin


    Hailey Baldwin este un model de succesfoto: Instagram
Hailey Baldwin este un model de succesfoto: Instagram

Potrivit E News, Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit sâmbătă seară într-un resort exclusivist din Bahamas. Cei doi se aflau acolo în vacanţă, iar cererea a avut loc la restaurant. Bodyguarzii lui Bieber le-ar fi cerut celor prezenţi în local să nu folosească telefoanele mobile şi să nu filmeze momentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net