Justin Timberlake, din nou tătic! Jessica Biel a ținut sarcina secretă, după infidelitatea actorului

Ultima actualizare:
Timberlake și Biel au devenit părinți pentru a doua oară
Timberlake și Biel au devenit părinți pentru a doua oară

Deși au avut câteva probleme în relație în ultima perioadă, Justin Timberlake și Jessica Biel sunt acum mai apropiați ca niciodată, având în vedere că familia lor s-a mai mărit cu încă un membru.

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară, tot de băiețel, în secret, după ce nu multă lume a știut că actrița ar fi fost măcar însărcinată. Jessica a decis să țină sarcina secretă și nu s-a mai afișat public în ultimele luni, până când a adus pe lume cel de-al doilea copil a cuplului. 

Justin Timberlake și Jessica Biel, părinți pentru a doua oară

Perioada de izolare a fost favorabilă pentru a ține totul „un secret”, aceștia petrecând carantina în Montana, SUA, atunci când a început pandemia de coronavirus. Ambii actori au continuat să fie activi pe rețelele de socializare, însă Jessica nu a publicat nicio informație sau imagine cu burtica de gravidă.

Biel, în vârstă de 38 de ani, a născut la începutul acestei săptămâni, a dezvăluit o prietenă apropiată familiei, informează metro.co.uk. Ea și Justin au fost văzuți ultima oară în public în martie. 


    Timberlake și Biel au devenit părinți pentru a doua oarăFoto: Getty Images
Timberlake și Biel au devenit părinți pentru a doua oarăFoto: Getty Images

Deși acum sunt ambii fericiți de minunea care le-a apărut în familie, Jessica și Justin au trecut recent și prin câteva „turbulențe” în mariajul lor, zvonindu-se chiar că ar fi putut să fie la un pas de divorț. În noiembrie, Timberlake a fost fotografiat în ipostaze tandre cu Alisha Wainwright (31 ani), în timp ce se aflau într-un bar din New Orleans, la finalul unei zile de filmari la pelicula Palmer.

Justin Timberlake, surprins cu o altă femeie în ipostaze tandre

Actrița, care mai are un băiat de 5 ani, Silas, cu Timberlake (39 ani) i-a rămas însă alături acestuia după incident, însă a insistat ca Justin să își ceară iertare public pentru infidelitate. Acesta s-a conformat, explicând că îi pare nespus de rău pentru situația în care și-a adus soția și familia, punând totul pe seama consumului de alcool.

„Mă feresc de bârfe cât de mult pot, dar simt că pentru familia mea este important să clarific zvonurile ce rănesc oamenii pe care eu îi iubesc”, a scris acesta.

„Ca să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în seara aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebui să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să il dau fiului meu.

Îmi cer scuze față de soția mea minunată și față de familia mea pentru că i-am pus într-o situație foarte jenantă și o să mă concentrez pentru a fi cel mai bun soț și tată”, a adăugat Timberlake, la momentul respectiv.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net