Justin Timberlake, prins beat la volan. Cântărețul a fost arestat

Probleme cu legea pentru cântărețul Justin Timberlake (43 de ani)! Acesta a fost prins beat la volan, luni seară, în Sag Harbor (Long Island), din New York. Conform presei americane, artistul urmează să se prezinte la tribunal.

Justin Timberlake, în blugi gri și un pulover maro
Justin Timberlake are probleme cu legea (Foto: Facebook)

Justin Timberlake, arestat în timp ce se afla într-un turneu mondial

Arestarea a survenit în contextul în care Justin Timberlake se află de la sfârşitul lunii aprilie într-un turneu mondial de promovare a celui de-al şaselea album al său, Everything I Thought It Was. Vedeta urmează să concerteze în Chicago şi New York chiar în această săptămână, relatează ABC NEWS.

Un reprezentant al Departamentului de Poliție din Sag Harbor a declarat pentru revista americană People că marți, 18 iunie, artistul se afla încă în custodia poliției. Oamenii legii urmează să dea o declarație de presă legat de acest incident. 

Justin Timberlake, care se laudă cu o avere de 230 de milioane de dolari, a devenit faimos ca membru al trupei masculine *NYSNC la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, înainte de a-și începe cariera solo în anul 2002.

Primul său album solo, „Justified”, a vândut milioane de exemplare și a avut hituri masive precum „Cry Me A River" și „Rock Your Body”. A câștigat 10 premii Grammy, patru premii Emmy și o serie de premii Billboard Music Awards și MTV Video Music Awards. Timberlake a fost inclusiv nominalizat la Oscar și Globul de Aur pentru coloana sonoră a „Trolls”, cu single-ul „Can’t Stop the Feeling!”. Timberlake s-a reunit cu colegii săi de trupă de la *NYSNC anul trecut, pentru coloana sonoră a filmului animat „Trolls Band Together”. De asemenea, a mai avut o reuniune cu *NYSNC pentru un spectacol în luna martie.

La sfârșitul anilor '90, Justin Timberlake s-a iubit cu Britney Spears. Cei doi au avut o relație tumultuoasă, care s-a încheiat în anul 2002. Artistul a acuzat-o pe Britney că l-a înșelat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
image png
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net