Justin Timberlake şi Jessica Biel dau în judecată o revistă pentru defăimare

Ultima actualizare:

    Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au căsătorit în octombrie 2012Foto: Wenn
Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au căsătorit în octombrie 2012Foto: Wenn

Cântăreţul Justin Timberlake şi soţia sa, actriţa Jessica Biel, i-au dat în judecată pe editorii unei reviste europene, Heat, pe care îi acuză de defăimare.

Avocatul cuplului de vedete, Paul Tweed, a început mai multe proceduri judiciare distincte în numele celor doi, care vizează publisherul revistei Heat, Bauer Consumer Media, informează contactmusic.com.

Timberlake şi Biel susţin că editorii revistei Heat au publicat un articol, în luna septembrie, care conţinea citate atribuite actriţei.

Tweed a declarat: "Noi am iniţiat acţiuni pentru defăimare, în numele clienţilor noştri, Justin Timberlake şi Jessica Biel, în legătură cu un articol şi un titlu din revista Heat. Îi dăm în judecată în Irlanda în raport cu publicarea în toate jurisdicţiile, aşa cum clienţii noştri sunt îndreptăţiţi să o facă".

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg