Kanye West și Irina Shayk, în vacanță romantică în Franța


    Irina a defilat pentru Kanye la Săptămâna Modei de la ParisFoto: Getty Images
Irina a defilat pentru Kanye la Săptămâna Modei de la ParisFoto: Getty Images

Kanye West și-a serbat aniversarea împreună cu manechinul Irina Shayk într-o vacanță romantică la Paris. Astfel, s-a confirmat deja că au o relație împreună.

Rapperul Kanye West, de 44 de ani, a fost fotografiat cu fosta iubită a lui Bradley Cooper, fotomodelul rus Irina Shayk (35 de ani), într-o vacanță romantică în unul din locurile lui preferate, Franța, unde și-a serbat ziua de naștere, la 8 iunie. Cei doi au făcut plimbări în regiunea Provence, unde au fost cazați la hotelul boutique Villa La Coste. În pozele făcute de paparazzi se vede că se simțeau bine împreună. Cei doi au sosit la hotel, duminică, 6 iunie. S-au distrat numai în doi și s-au pozat lângă o sculptură celebră de la Château La Coste Art Centre. Kanye e îndrăgostit de Franța, unde a dus-o și pe fosta sa soție, Kim Kardashian, de 40 de ani, când și-au început povestea de iubire în 2012.

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

Kim Kardashian, din nou goală! Fotografia a strâns 1 milion de like-uri în câteva ore

Fosta soție l-a felicitat

Acum, în timp ce el petrecea cu Irina, Kim i-a scris pe o rețea socială: ”La mulți ani! Te voi iubi întreaga viață”. O legătură între Kanye și Irina datează din 2010, când rusoaica a apărut în videoclipul cântecului lui, ”Power”. De asemenea, Irina a defilat la Paris la prezentarea colecției de toamnă-iarnă a lui Kanye, cu prilejul Săptămânei Modei din 2012. Mai recent, Irina a purtat un tricou de 200 de dolari, creat de Kanye împreună cu casa de modă Balenciaga, în timp ce se plimba cu fiica ei, Lea, de 4 ani, pe care o are din relația cu Bradley Cooper (45 de ani). Irina s-a despărțit de Bradley în iunie 2010 după o relație de 4 ani. Kanye și Kim s-au căsătorit la 24 mai 2014, la Florența, în Italia, într-o ceremonie extravagantă, și au 4 copii împreună, North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, și Psalm, în vârstă de doi ani. Kim a anunțat că a dat divorț de rapper, în februarie, după ce acesta a avut manifestări ciudate din cauza tulburării bipolare de care suferă. Kanye West are o avere de 6,6 miliarde de dolari, iar Irina Shayk are în conturi 25 de milioane de dolari.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg