Kanye West şi Kim Kardashian se împacă la doar câteva luni de la despărțire?

26 noiembrie 2021
article img
Kim a dat divorţ în februarieFotografii: Gettyimages/Profimedia

Imploră împăcarea! Kanye West o vrea înapoi pe Kim Kardashian, care a dat divorţ de el la începutul anului. Deşi amândoi şi-au găsit alţi iubiţi, el nu renunţă la ea.

Rapperul Kanye West (44 de ani) a recunoscut că nu a fost un soţ bun pentru vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (41 de ani). El a spus, însă, că este convins că Dumnezeu i-o va aduce înapoi. O imploră să-l ierte pentru că vrea să-şi refacă familia. Asta chiar dacă ea s-a cuplat cu actorul Pete Davidson (28 de ani). ”Sunt preotul casei mele. Trebuie să fiu lângă copiii mei cât mai mult timp posibil. Trebuie să fiu din nou înapoi acasă. Când Dumnezeu o va aduce pe Kimye să fim împreună, vor fi milioane de familii influenţate să vadă că pot depăşi trauma separării, că diavolul alege să profite şi să ţină oamenii în mizerie, în timp ce oamenii călcă peste oamenii fără adăpost pentru a merge la magazinul Gucci”, a spus recent Kanye West.

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat în februarie

article img
Kanye o vrea înapoi pe cea care e încă soţia sa

Kim a dat divorţ de el în februarie, după 7 ani de căsnicie. Ei au împreună patru copii: North, de 8 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, şi Psalm, de 2 ani. Căsătoria lor s-a prăbuşit după ce rapperul a intrat în cursa pentru preşedinţia SUA, anul trecut, şi a dezvăluit multe lucruri din intimitatea lor în timpul unor evenimente publice. Kanye a ţinut să reamintească oamenilor, nu demult, că din punct de vedere tehnic Kim încă este a lui, fiindcă divorţul nu s-a terminat. Asta,  deşi ea a fost văzută tot mai apropiată de Pete Davidson, începând din această lună. De altfel, şi Kanye West are o relaţie cu fotomodelul Vinetria Chubbs, de 24 de ani. Kim are o avere de 1,4 miliarde $, iar Kanye are 6,6 miliarde $.