Kanye West şi Kim Kardashian şochează din nou! Ce cadou i-au făcut preşedintelui Ugandei

image
Kim Kardashian şi Kanye West i-au făcut un cadou neobişnuit preşedintelui Ugandei

Unul dintre cele mai bogate cupluri de peste Ocean, cel format dim Kanye West şi Kim Kardashian, a plecat într-o vacanţă exotică pentru a se relaxa departe de agitaţia oraşului. Destinaţia pe care au ales-o cei doi a fost Uganda. În ciuda faptului că au părăsit Statele Unite ale Americii pentru a uita de afaceri, iată că lucrurile nu s-au petrecut conform planului iniţial. Kim şi Kayne au profitat de vizita în Uganda pentru a se întâlni cu preşedintele acestei ţări şi a promova turimsul şi arta.

Kanye şi Kim au decis să profite de vizita în Uganda pentru a se întâlni cu nimeni altul decât conducătorul acestei ţări. Perechea celebră a vizitat reşedinta preşedintelui Yoweri Museveni, în vârstă de 74 de ani. Potrivit spuselor cuplului ei au discutat despre turism şi despre promovarea artelor în Uganda.

Cum era de aşteptat, nu au păşit în locuinţa preşedintelui şi a fiicei sale cu mâna goală, ci le-au oferit un cadou cel puţin neobişnuit, o pereche de adidaşi de firmă. 

image
Kim Kardashian şi Kanye West alături de una dintre fiicele preşedintelui Ugandei

Se pare că preşedintele Ugandei a fost încântzat de vizita celor doi căci a încărcat pe pagina personală de Twitter câteva instantanee, în unul dintre acestea aparând şi controversaţii adidaşi. Mai mult decât atât preşedintele a ţinut să sublineze că au purtat o serie de discuţii fructuoase care se vor dovedi benefice ţării. "Am avut plăcerea de a le primi pe vedetele americane Kanye West şi Kim Kardashian în Uganda. Am purtat discuţii fructuoase despre promovarea turismului şi despre artele din Uganda. Îi mulţumesc lui Kanye pentru cadoul oferit, o pereche de adidaşi albi. Bucuraţi-vă de şederea în Uganda căci ea este adevărata perlă a Africii", a fost mesajul scris de preşedinte pe pagina personală de Twitter. 

image
Kanye şi-a făcut apariţia la nuntă într-o pereche de papuci cu arici, spre uimirea tuturor celor prezenţi

Conform publicaţiilor americane, Kim şi Kanye se vor afla pe teritoriul Ugandei timp de cinci zile, alături de fiica lor în vârstă de cinici ani pe nume North pentru a vizita fascinantele parcuri naţionale. Ei au decis ca ceilalţi doi copii, Saint, de doi ani şi Chicago, de nouă luni să rămână acasă, în America, sub stricta supraveghere a bonei. 

Înainte de a părăsi locuinţa preşedintelui Kanye şi Kim s-au fotografiat alături de el şi de fiica acestuia. 

Kanye West este obişnuit să şocheze

Kanye West a atras toate privirile la nunta prietenului său 2 Chainz. Asta pentru că a apărut îmbrăcat într-un costum Louis Vuitton și încălțat într-o pereche de papuci cu arici. Evenimentul a avut loc cu două luni în urmă, iar vedetele au petrecut la un restaurant exclusivist până în zori. 

kim kardashian kanye west jpeg
Kanye şi-a făcut apariţia la nuntă într-o pereche de papuci cu arici, spre uimirea tuturor celor prezenţi Foto: Instagram

Papucii purtaţi de Kanyne au fost din colecţia Yeezy, brandul pe care Kanyne îl deţine. Cadoul oferit preşedintelui Ugandei a fost o pereche de adidaşi care face parte din aceiaşi colecţie. 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg