Kate Hudson a devenit mămică pentru a doua oară!

Ultima actualizare:

Vedeta şi logodnicul ei, rocker-ul Matthew Bellamy, sunt părinţi împreună pentru prima dată, informează huffingtonpost.com.

Cei doi au o relaţie de la începutul anului 2010, iar Kate a spus în aprilie, într-un interviu acordat revistei InStyle că un bebe nu face neaparat parte din plan - nu că s-ar fi plâns în momentul în care a aflat că este însărcinată.

«Ei bine, nu era ca şi cum nu ştiam ce facem. Ne-am lăsat la baza destinului şi a funcţionat. Nu am crezut că voi face un alt copil...cel puţin nu mai devreme de vârsta de 33 de ani - asta gândeam în subconştient înainte să-l întâlnesc pe Matthew.

Dar eram atât de îndrăgostiţi când s-a întâmplat asta, încât a fost extrem de emoţionant pentru amândoi», a povestit blondina.

Hudson mai are un copil de şapte anişori, Ryder, din căsătoria ei anterioară cu rocker-ul Chris Robinson.

Kate Garry Hudson este o actriţă americană, devenită celebră în 2001 după câştigarea Globului de aur pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul Almost Famous. După această performanţă, ea a jucat în filme ce îi vor creşte faima, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile" (2003), "Raising Helen" (2004), "The Skeleton Key" (2005), "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus" (2006), "Aurul nebunilor" (2008) şi "Războiul mireselor (2009)". De asemenea, ea a jucat şi în musicalul "Nine" (2009).

Citeşte şi:Kate Hudson n-a intenţionat să rămână iar gravidăKate Hudson, foarte însărcinată şi pe tocuri înalte! VIDEO - FOTOKate Hudson şi-a arătat burtica pe aeroportul din Londra! FOTO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net