Kate Hudson, mamă pentru a treia oară! Modul inedit în care și-a anunțat fanii

simeon stalpnicul png
Peste 2,5 milioane de fani au apreciat filmulețul distribuit de Kate Foto: Hepta

Actrița Kate Hudson, de 38 de ani, care este deja mama a doi băieți, a încărcat pe Instagram o filmare în care dezvăluie faptul că este însărcinată pentru a treia oară și îi anunță pe cei care îi urmăresc activitatea online care va fi sexul copilului. Simpatica actriță a avut o sarcină dificilă așadar și-a cerut scuze fanilor pentru faptul că nu a fost prezentă atât de des pe rețelele de socializare în ultima perioadă.

Actrița și iubitul ei, muzicianul Danny Fujikawa vor deveni părinți și sunt în culmea fericirii, judecând după clipul pe care aceasta l-a încărcat pe pagina personală de Instagram. 

Actriţa, partenerul său, şi cei doi copii mai mari sparg baloane şi chiuie de bucurie, în faţa prietenilor. În textul care însoţeşte imaginile, Kate Hudson îşi cere iertare pentru că, în ultimul timp, a fost mai mult absentă de pe reţelele sociale, din cauza sarcinii destul de dificile. Se pare că fanii au iertat-o, căci imaginile au fost apreciate de 2,5 milioane de persoane într-un interval de timp foarte scurt. 

simeon stalpnicul png
Kate a dezvăluit, într-un mod inedit că va avea o fetiță Foto: Arhivă personală

Kate a dezvăluit că a încercat să țină sarcina ascunsă cât mai mult timp, dar că burtica care crește considerabil de la o zi la alta nu îi mai permite acest lucru. “Ne-am tot chinuit să ținem sarcina secretă pentru cât mai mult timp, însă mai am puțin și nasc, așa că nu mai putem ascunde abdomenul meu proeminent...a fost o adevărată provocare să încerc să ascund sarcina. Mai mult decât atât e mai obositor să fac asta decât să recunosc, pur și simplu, adevărul. Copiii meu, Danny, eu și întreaga familie suntem în al nouălea cer de fericire. Vom avea o fetiță!”, au fost cuvintele pline de entuziasm ale lui Kate.

simeon stalpnicul png
Kate Hudson este mama a doi băieți Foto: Arhivă personală

Actrița le-a explicatprietenilor virtuali motivul justificat pentru care a absentat de pe platformele online și a subliniat că s-a simțit foarte slăbită, fiind chinuită constant de grețuri. “Dacă vă întrebați de ce am fost atât de absentă în ultima vreme de pe conturile mele de social media e pentru că m-am simțit atât de rău încât n-am mai putut face nimic. Mi-a fost cel mai rău din toate cele trei sarcini ale mele. Mi se face greață numai dacă mă uit la fotografii cu mâncare, a dezvăluit aceasta". 

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
image png
Anamaria prodan captura video webp
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg