Kate Middleton a făcut senzație cu o pereche de pantaloni de 30 de euro

image
Kate Middleton și pantalonii de 30 de euro

Ducesa de Cambridge, născută Kate Middleton, a provocat din nou o epuizare a stocurilor din magazine după ce a apărut într-o ținută accesibilă la o întâlnire oficială. De data aceasta este vorba despre o pereche de pantaloni de 30 de euro, de la Gap.

Lucrurile s-au petrecut după scenariul cunoscut. De fiecare dată când își face apariția la o întâlnire oficială, o acțiune caritabilă sau pur și simplu pe străzile Londrei, la plimbare, ducesa impresionează prin stilul vestimentar simplu și cochet. Iar a doua zi, fanii iau cu asalt magazinele producătorilor. La sfârșitul săptămânii trecute, Kate a ”lovit” din nou.

Cu ocazia vizitei oficiale în Cornwall, prințul William și soția sa au făcut o oprire și în Insulele Scilly, pentru a descoperi Eden Project, un proiect de mediu pe tema dezvoltării durabile. Pentru această plimbare în natură, Kate a renunțat la rochiile elegante și a ales o pereche de pantaloni cu imprimeu alb-negru, un blazer bleumarin și o bluză albă.

image
Kate Middleton și pantalonii de 30 de eurofoto: Getty Images

Pantalonii, modelul ”Ikat Blue”de la Gap, a făcut furori printre fanii ducesei. În acest moment, pantalonii nu mai sunt de găsit pe teritoriul Marii Britanii, nici în magazine, nici pe site-ul cunoscutului lanț american. Ar fi fost și păcat, dat fiind că pantalonii cu pricina erau la reduceri și costau doar 30 de euro.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
image png
Klaus Iohannis in San Francisco FOTO Presidency jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg