Kate Middleton a pățit rușinea în India. Vântul i-a ridicat rochia


    Kate Middleton, pusă în dificultate de vântul din New Delhifoto: Getty Images
Kate Middleton, pusă în dificultate de vântul din New Delhifoto: Getty Images

Kate Middleton a fost în centrul atenției în timpul vizitei la Arcul de Triumf din New Delhi, ajutată și de vântul care i-a cam răvășit rochia crem, aleasă special pentru a face față căldurii caniculare din India.

Ducesa de Cambridge a avut un ”moment Marilyn Monroe” luni, 11 aprilie, exact atunci când protocolul ar fi cerut mai multă seriozitate. E drept că soția prințului William nu a avut nicio vină de data asta. O boare de vânt s-a jucat prin rochia cloș a lui Kate, producând puțină panică printre soldații din garda indiană, care n-au știut ce să facă mai întâi, să țină coroana de flori sau rochia ducesei.

Ducesa de Cambridge și Prințul William se îndreptau spre India Gate (Arcul de Triumf din New Delhi), când Kate a fost nevoită să-și ”strunească” rochia crem, cloș, lungă până sub genunchi, semnată de unul din designerii ei preferați, Emilia Wickstead.

Câteva minute mai târziu, același vânt avea să-i sufle ducesei poalele rochiei, mai să i le urce-n cap. Noroc cu unul din soldații din garda indiană, care a prins-o discret.

Nu e prima oară când rochiile vaporoase ale ducesei sunt suflate de vânt în întâlnirile oficiale. Cel mai rău a pățit-o Kate în Australia, în 2012. Pe aeroportul din Blue Mountains, ducesa a coborât din elicopter îmbrăcată într-o rochiţă subţire pe care neruşinatul de vânt i-a fluturat-o în fel şi chip, lăsând să se vadă mai mult decât ar fi permis eticheta rigidă.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg