Kate Middleton a pățit rușinea în India. Vântul i-a ridicat rochia


    Kate Middleton, pusă în dificultate de vântul din New Delhifoto: Getty Images
Kate Middleton, pusă în dificultate de vântul din New Delhifoto: Getty Images

Kate Middleton a fost în centrul atenției în timpul vizitei la Arcul de Triumf din New Delhi, ajutată și de vântul care i-a cam răvășit rochia crem, aleasă special pentru a face față căldurii caniculare din India.

Ducesa de Cambridge a avut un ”moment Marilyn Monroe” luni, 11 aprilie, exact atunci când protocolul ar fi cerut mai multă seriozitate. E drept că soția prințului William nu a avut nicio vină de data asta. O boare de vânt s-a jucat prin rochia cloș a lui Kate, producând puțină panică printre soldații din garda indiană, care n-au știut ce să facă mai întâi, să țină coroana de flori sau rochia ducesei.

Ducesa de Cambridge și Prințul William se îndreptau spre India Gate (Arcul de Triumf din New Delhi), când Kate a fost nevoită să-și ”strunească” rochia crem, cloș, lungă până sub genunchi, semnată de unul din designerii ei preferați, Emilia Wickstead.

Câteva minute mai târziu, același vânt avea să-i sufle ducesei poalele rochiei, mai să i le urce-n cap. Noroc cu unul din soldații din garda indiană, care a prins-o discret.

Nu e prima oară când rochiile vaporoase ale ducesei sunt suflate de vânt în întâlnirile oficiale. Cel mai rău a pățit-o Kate în Australia, în 2012. Pe aeroportul din Blue Mountains, ducesa a coborât din elicopter îmbrăcată într-o rochiţă subţire pe care neruşinatul de vânt i-a fluturat-o în fel şi chip, lăsând să se vadă mai mult decât ar fi permis eticheta rigidă.

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg