Kate Moss, în costum de baie transparent pe teresa unui hotel. S-a văzut tot

Ultima actualizare:

    Kate Moss și-a arătat sânii printr-un sutien transparentFoto Getty
Kate Moss și-a arătat sânii printr-un sutien transparentFoto Getty

Kate Moss (42 de ani) și-a luat iubitul mult mai tânăr decât ea, Contele Nikolai von Bismarck (29 de ani) și au plecat într-o escapadă romantică. Kate se pare că a profitat de fiecare minut din vacanța sa în Veneția, unde s-a bucurat de razele soarelui pe terasa hotelului, plimbări pe plajă și călătorii cu barca.

Cuplul a ajuns în acest weekend în orașul romantismului italian, după cum relatează TheSun.co.uk. Cum au ajuns, cei doi au luat un taxi de la aeroport - pe apă desigur, doar vorbim de Veneția - îmbrăcați în haine lejere de vară, pregătiți se pare pentru vacanța de vis. 

Intră aici pentru a vedea poza:

Kate Moss catches some rays in her bra on romantic holiday in Venice with toyboy Nikoli https://t.co/U2FMWmo5Dv— shafiq anwar (@shafiqanwar) 29 iunie 2016

Kate Moss catches some rays in her bra on romantic holiday in Venice with toyboy Nikoli https://t.co/U2FMWmo5Dv

Mai târziu, Kate și Nikolai au fost surprinși relaxându-se la terasa hotelului unde s-au cazat. Kate a făcut mai multe fotografii la frumosul peisaj și a purtat o ținută foarte sexy - mai exact un costum de baie în care sutienul era foarte transparet și prin care sânii s-au văzut în totalitate. Se pare că vedeta n-a dorit să-și neglijeze nurii astfel că le-a oferit și lor ocazia unui bronz venețian. 

Cei doi au fost apoi vâzuți pe plajă unde s-au bucurat de o plimbare romantică, iar Kate, de o a doua sesiune de bronzat.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net