Kate Moss poștește o țigară și își arată ridurile. Imagini de senzație cu topmodelul

image
Kate Moss, surprinsă de paparazzi în timp ce fuma cu poftă o țigarăFoto: Profimedia

Kate Moss pare să reușească imposibilul atunci când vine vorba de iubiții săi. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce fuma cu pasiune o țigară cu actualul ei partener, Nikolaj Von Bismarck- nimic neobișnuit până aici...însă așteptați să aflați locația unde s-a întâmplat acțiunea!

Cei doi au mers să îl susțină pe fostul iubit al fotomodelului de 45 de ani, Jefferson Hack, la expoziția contemporană de artă pe care acesta a deschis-o. Ca întotdeauna, Kate s-a îmbrăcat bine și potrivit pentru eveniment, cu o pereche de jeanși asortați cu ghete simple și o jachetă cu imprimeu.

Kate Moss și-a pus față în față fostul și actualul iubit 

Înainte să își pună față în față fostul și actualul însă, Kate a simțit nevoia să fumeze o țigară, pe care a împărțit-o cu partenerul ei, de meserie fotograf, Nikolaj, în vârstă de 32 de ani. Cei doi au fumat relaxați în timp ce paparazzi au roit în jurul lor, aceștia din urmă reușind să surprindă câteva grimase amuzante de-ale fotomodelului.

image
Kate Moss, alături de actualul ei partener, Nikolaj

Totuși, se pare că iubitul tinerel al lui Kate nu este nicidecum pus în dificultate atunci când se întâlnește cu fostul iubit al partenerei lui, alături de care aceasta are și o fiică, pe Lila Grace Moss Hack. Cei doi „rivali” nu își poartă pică unul altuia și au chiar o relație bună de prietenie, fiind surprinși îmbrățișându-se în afara locației unde a avut loc expoziția, unde cuplul a petrecut în jur de o oră, potrivit Daily Mail

image
Foto: Pixabay

Paparazzi au surprins și ridurile pronunțate ale fotomodelului, care are deja o vârstă și se pare că alege să nu apeleze la mijloacele estetice de înfrumusețare, ci mai degrabă să fie naturală, chiar dacă iubitul ei este cu 13 ani mai tinerel decât ea. 

În ceea ce privește silueta vedetei, dacă în urmă cu ceva vreme era pusă la zid pentru câteva kilograme în plus și celulită, se pare că în prezent Kate are mai multă grijă de aspectul ei fizic din acest punct de vedere. 

image
Foto: Profimedia

Kate Moss a renunțat la alcool

Cunoscută pentru excesele sale în acest „domeniu”, Kate Moss a luat decizia de a renunța la alcool în toamna anului trecut, după ce și-a pierdut mai mulți prieteni apropiați. „Kate este un alt om acum, o versiune mult îmbunătățită a propriei persoane. Este concentrată, profesionistă și emană sănătate prin toți porii. Toată lumea e uimită de faptul că a reușit să stea departe de băutură tot anul, având în vedere antecedentele ei. I-a fost din ce în ce mai ușor, pe măsură ce trecea timpul”, a declarat recent o sursă din anturajul vedetei pentru Sun. 

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
harry camilla charles afp jpg
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png