Kate Moss se dă în spectacol la 44 de ani! Ce surpriză sexy i-a făcut unui prieten

simeon stalpnicul png
Kate Moss, unul dintre cele mai apreciate modele din lume Foto:Getty

Kate Moss (44 ani) este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea s-a bucurat de o carieră de succes în industria modei și a realizat zeci de ședințe foto care i-au adus admirația oamenilor din întreaga lume. Fotografii profesioniști recunosc faptul că are un magnetism aparte și colaborează cu drag cu vedeta.

De această dată a sosit rândul lui Kate să îți manifeste aprecierea pe care o poartă unuia dintre cei care de-a lungul timp a realizat nenumărate instantanee reușite. În urmă cu câteva zile, unul dintre cei mai celebri fotografi a împlinit 47 de ani, iar prietenii i-au pregătit o petrecere surpriză de proporții, la care au participat o multitudine de nume sonore din industria modei și nu numai.

simeon stalpnicul png
Kate Moss l-a surprins plăcut pe sărbătoritul seriiFoto:Getty

Mert Alas,căci acesta este numele fotografului, a fost sărbătorit într-o manieră extravagantă pentru că prietenii săi nu s-au gândit deloc la bani atunci când au organizat petrecerea-gigant. Printre invitații de seamă s-au numărat Kate Moss, Lindsey Lohan, Naomi Campbell, Lupita Nyong și editorii celor mai cunoscute reviste de fashion. Cea care a oferit un spectacol în toată regula, spre încântarea celor prezenți a fost Kate Moss.

simeon stalpnicul png
La finalul surprizei Kate și fotograful sărbătorit s-au îmbrățișatFoto:Getty

Fotomodelul a reprodus celebrul moment în care Marilyn Monroe a ieșit din tort, cântând "Happy Birthday, Mr.President" la aniversarea fostului președinte american JF.Kennedy. Vedeta a primit ropote de aplauze, iar la finalul reprezentației sărbătoritul i-a oferit o îmbrățișare călduroasă, relatează metro.co.uk.

Kate Moss a debutat în industria model la 13 ani. În cei 30 de ani de carieră a reuşit să strângă o avere de peste 80 de milioane de dolari şi să intre în topul celor mai bine plătite din industrie. Întrebată recent care este secretul tinereţii ei, Moss a declarat că „îşi scufundă în fiecare zi faţa în chiuveta plină ochi cu gheaţă”. Fotomodelul susține că, în acest fel, tenul redevine elastic și revigorat.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Vehicule militare distruse în Harkov - Razboi în Ucraina FOTO AFP
Rausor, statiunea din Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (13) JPG
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg