Katie Holmes a «spart» 16.000$ pe chiloţi

Katie Holmes (33 de ani) susţine că e deprimată după divorţul de actorul Tom Cruise (50 de ani) şi se simte mai bine dacă face cumpărături.

Aşa se face că, imediat ce a primit o tranşă substanţială de bani de la acesta a dat fuga şi s-a aprovizionat cu chiloţi şi sutiene. Gurile rele spun că ea îşi doreşte să cucerească alţi bărbaţi, de aceea şi-a cumpărat lenjerie intimă scumpă şi sexy.

Katie şi-a mai achiziţionat 15 perechi de pantofi marca Christian Louboutin, cu tocuri foarte înalte, care costă 630 de dolari (circa 2-300 lei) fiecare.

Actriţa e foarte fericită că, în sfârşit, poate să poarte tocuri uriaşe, fiindcă înainte era obligată să se încalţe numai cu pantofi cu tocuri joase ca să nu îl depăşească pe "piticul" Tom Cruise, care are o înălţime de numai 1,69 metri.

Tom Cruise, mai sărac cu 138 de milioane $

Tom Cruise îi va plăti lui Katie Holmes o pensie alimentară de peste 10 milioane de dolari, anual, până când Suri va împlini vârsta de 18 ani.

În afară de aceştia, actriţa a primit de la fostul soţ 15 milioane de dolari şi o casă de peste trei milioane de dolari pentru ea şi Suri.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg