Katie Price, desfigurată de operaţiile estetice

Ultima actualizare:

    Şi-a injectat  grăsime în fund  ca să-l mărească Fotografii: Profimedia
Şi-a injectat grăsime în fund ca să-l mărească Fotografii: Profimedia

E obsedată de bisturiu! Katie Price şi-a desfigurat faţa după ce şi-a făcut recent operaţii estetice în Turcia. Arată de nerecunoscut, după recentele intervenţii chirurgicale.

Are bot de raţă, faţa înţepenită, ochii micşoraţi, sprâncene oribile! Fotomodelul Katie Price (43 de ani) s-a pocit după ce şi-a făcut noi operaţii estetice în Turcia, luna trecută. S-a operat la buze, ochi, bărbie şi-a făcut liposucţie la abdomen şi şi-a injectat grăsime în fund. Arată îngrozitor după intervenţiile chirurgicale nereuşite. Vedeta e obsedată de operaţiile estetice. Ea s-a operat de 11 ori la sâni ca să-şi mărească bustul tot mai mult. Dar şi la sâni a rămas cu cicatrice îngrozitoare după ce a tot schimbat silicoanele. Vedeta şi-a făcut ultima mărire de sâni în 2019. În total, pentru intervenţiile chirurgicale de înfrumuseţare, care au urâţit-o, de fapt, a plătit, de-a lungul timpului, 500.000 de dolari.


    Are faţa înţepenită,  ochii micşoraţi şi  sprâncene oribile
Are faţa înţepenită, ochii micşoraţi şi sprâncene oribile

Ea a câştigat bine din modeling, apariţii în revistele “FHM”, “Playboy”, “Maxim”, “Vogue”, “Esquire” şi prin participarea la numeroase reality show-uri de televiziune. În plus, a făcut bani din afaceri cu cosmetice, maşini, harnaşamente pentru cai şi coşciuge. Însă a făcut praf 50 de milioane de dolari pe operaţii estetice, cumpărături, amenajări interioare, tratamente de înfrumuseţare şi împotriva dependenţei de sex, achiziţii păguboase de case. În prezent are o avere de numai 1 milion de dolari. Katie s-a despărţit în 2019 de al treilea soţ, Kieran Hayler, după 5 ani de căsnicie. Ei au împreună un băiat, Jett, de 8 ani, şi o fetiţă, Bunny, de 7 ani. Vedeta a mai fost măritată cu Peter Andre, între 2005 şi 2009, şi cu Alex Reid, din 2010 până în 2011. Price mai are un fiu autist, Harvey, de 19 ani, cu fostul fotbalist Dwight Yorke, un fiu, Junior, de 16 ani, şi o fiică, Princess, de 14 ani, din căsnicia cu Peter Andre.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net