Katie Price rămâne fără casă, după ce a tocat 50 de milioane $

Ultima actualizare:

    Fotomodelul Katie Price susţine că a ajuns sărac lipit şi că va petrece Crăciunul pe străziFoto: Profimedia
Fotomodelul Katie Price susţine că a ajuns sărac lipit şi că va petrece Crăciunul pe străziFoto: Profimedia

Rămâne fără casă până de Crăciun! Katie Price şi-a tocat averea estimată acum câţiva ani la 50 de milioane de dolari. Fotomodelul a cheltuit la greu mai ales pe cele 11 operaţii de mărire a sânilor.

Fotomdelul Katie Price (41 de ani) a câştigat foarte bine din modeling, apariţii în revistele “FHM”, “Playboy”, “Maxim”, “Vogue”, “Esquire” şi prin par-ticiparea la numeroase reality show-uri de televiziune. În plus, a făcut bani din afaceri cu cosmetice, ma-şini, harnaşamente pentru cai şi coşciuge.

Însă a făcut praf zecile de milioane de dolari pe silicoane şi alte operaţii estetice, cumpărături, amenajări interioare, tratamente de înfrumuseţare şi împotriva dependenţei de sex, achiziţii păguboase de case.

Aşa a ajuns în sapă de lemn. Katie a spus recent prietenilor că, până de Crăciun, va ajunge să doarmă pe străzi.

Are datorii şi a fost declarată falită. Trebuia să plătească 15.000 $ pe lună creditorilor, în urma unei înţelegeri de acum 12 luni, dar nu s-a ţinut de cuvânt.

Mai degrabă s-a dus în Turcia pentru a se opera din nou pentru a-şi remodela bustul. Gurile rele spun că manechinul britanic e obsedată să aibă sânii cât mai mari şi şi-ar fi făcut 50 de operaţii în acest scop. Ea însăşi recunoaşte 11. 

Katie s-a despărţit anul trecut de al treilea soţ, Kieran Hayler, după 5 ani de căsnicie. Ei au împreună un băiat, Jett (6 ani), şi o fetiţă, Bunny (5 ani).

Vedeta a mai fost măritată cu Peter Andre, între 2005 şi 2009, şi cu Alex Reid din 2010 până în 2011. Price mai are un fiu autist, Harvey (17 ani), cu fostul fotbalist Dwight Yorke, un fiu, Junior, de 14 ani, şi o fiică, Princess, de 12 ani, din căsnicia cu Peter Andre.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png