Katy Perry a urcat pe scenă într-o rochie uriașă! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei

Ultima actualizare:

Katy Perry (39 de ani) a vrut un final apoteotic care să marcheze plecarea sa de la „American Idol”, unde artista a ocupat rolul de jurat. După șapte sezoane de succes, diva, care se laudă cu o avere de 340 de milioane de dolari, a părăsit scena cu lacrimi în ochi.

Katy Perry a purtat o rochie de 6 m

Katy Perry a purtat o rochie de 6 m cu chipurile concurenților „American Idol”
Katy Perry a purtat o ținută inedită în finala „American Idol” (Foto: Instagram)

Ea le-a făcut o surpriză celor prezenți, după ce a apărut îmbrăcată într-o rochie de șase metri, decorată cu chipurile tuturor celor 168 de concurenți, pe care i-a evaluat de-a lungul celor șapte ediții. „M-am gândit că o modalitate bună de a-mi onora timpul petrecut aici ar fi să pun top 24 din fiecare sezon pe fusta mea, astfel încât să fie cu toții acolo”, a declarat Katy Perry pentru Entertainment Tonight.

Vedeta a spus că speră ca persoana care o va înlocui în scaunul de jurat să fie „neînfricată”, așa cum a fost ea în toți acești ani. „Sper să fie cineva neînfricat. Sper că este cineva care nu-și va înghiți cuvintele, poate un personaj puțin controversat la fel ca mine”, a spus ea.

Perry s-a emoționat în timp ce a urcat pe scenă duminică pentru ultimul ei episod ca jurat al emisiunii la „American Idol” de la ABC. Diva a purtat un top metalic fără bretele și fără mâneci, cu șapte trandafiri ce au simbolizat sezoanle ei în emisiune, împreună cu o fustă lungă albă. Ea s-a ținut de mână cu colegii ei, Luke Bryan (47 de ani) și Lionel Richie (74 de ani), în timp ce gazda Ryan Seacrest (49 de ani) a prezentat-o pentru ultima oară.

„Plângi? O să ne fie dor de tine”, a spus Seacrest, în timp ce a îmbrățișat-o pe Perry. Finala de trei ore i-a prezentat pe finaliștii Abi Carter, Jack Blocker și Will Moseley concurând pentru a câștiga sezonul 22. Jon Bon Jovi (62 de ani) a servit ca mentor special pentru finaliști.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net