Katy Perry, împroşcată cu vopsea la Kids Choice Awards

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa americană Katy Perry a fost victima unei farse la gala Kids Choice Awards, desfăşurată sâmbătă seară în Los Angeles. În momentul în care a desfăcut cutia în care trebuia să se afle biletul cu numele câştigătoarei categoriei „Favourite Movie Actress" - Miley Cyrus - un jet de vopsea verde i-a ţâşnit în faţă.

Katy, deşi suprinsă, a primit gluma cu zâmbetul pe faţă. Ca tacâmul să fie complet, l-a îmbrăţişat pe co-prezentatorul Jonah Hill, care reuşise să se ferească din calea vopselei.

Katy Perry, sub atac verde. (Foto: Reuters)

simeon stalpnicul png

La spectacol a fost prezentă şi Rihanna, care a susţinut un mini-recital cu piesele „Hard", „Rude Boy" şi „Don't Stop the Music".

Vezi aici galerie foto de la Kids Choice Awards!

Câştigătorii premiilor acordate de postul de televiziune pentru copii Nickelodeon, în urma voturilor telespectatorilor, sunt:

Actorul de film favorit: Taylor Lautner (Twilight)Actriţa de film favorită: Miley Cyrus (The Hannah Montana Movie)Vocea favorită într-un film de animaţie: Jim Carey (A Christmas Carol)Filmul de animaţie favorit: UpCel mai apreciat cuplu într-un flm: Taylor Lautner şi Kristen Stewart (Twilight)Emisiunea TV favorită: iCarlyActriţa TV favorită: Selena GomezActorul TV favorit: Dylan SprouseArtistul favorit: Jay-ZArtista favorită: Taylor SwiftCântecul favorit: Taylor Swift - You Belong With Me

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
biserica din pustietate de departe jpg
animal 1867472 1920 jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png