Katy Perry, sărutată și atinsă pe scenă! O admiratoare a «sărit» pe ea


    Katy Perry (30 de ani)foto: Arhiva Personală
Katy Perry (30 de ani)foto: Arhiva Personală

Katy Perry (30 de ani) este una dintre cele mai controversate cântărețe de peste ocean. Vedeta reușește să atragă mii de fani la concerte, unde pune în scenă adevărate spectacole. Uneori, pentru a păstra o relație apropiată față de admiratorii ei, artista îi invită alături de ea.

Acesta este și cazul unei femei, care a avut norocul de a fi chemată pe scenă. Emoționată până peste poate, aceasta profitat de situație și a început să o atingă și să o sărute pe Katy pe obraz și pe gât. La un moment dat, admiratoarea chiar și-a sprijinit capul de sânul vedetei, potrivit dailymail.co.uk.

Uite ce i-a făcut femeia

Totul s-a petrecut la un concert al artistei desfășurat luni seară (29 septembrie), în Brazilia. Cântăreața nu se aștepta ca femeia pe care a chemat-o lângă ea să se manifeste astfel, însă a reușit să-și păstreze calmul în toate acele momente.

„S-ar putea să am din nou nevoie de apa aia. Avem nevoie de niște apă. Cred că delirează”, a spus Katy, sugerând faptul că femeia ar fi luat droguri înainte. Imediat, artista a fost acoperită de săruturi și îmbrățișări, însă aceasta nu și-a ieșit din fire. Comportamentul ei a fost unul profesionist pe toată perioada „scenei”, iar, în cele din urmă, Katy chiar a acceptat să își facă un selfie alături de admiratoarea ei.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg