Katy Perry Și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day. Solista a primit un inel de 5 milioane de dolari!

Ultima actualizare:

    Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's DayFoto: Getty
Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's DayFoto: Getty

După o relație cu suișuri și coborâșuri, ba chiar și o despărțire, Katy Perry (34 de ani) și Orlando Bloom (42 de ani) s-au logodit. Vestea cea mare a fost dată chiar de mama solistei, care a dezvăluit pe rețelele sociale că cererea în căsătorie a avut loc chiar de Valentine's Day.

La scurt timp, și cele două vedete au confirmat informația pe Instagram, unde le-au arătat fanilor și inelul de logodnă, unul cu totul deosebit, cu trimitere la numele de familie al actorului: Bloom - înflorit, exact ca o floare cu pietre prețioase. Iar prețul a fost pe măsură. În presa de peste Ocean se vehiculează că actorul a scos din buzunar 5 milioane de dolari pentru logodnica sa.

Lacrimile nu au lipsit, căci solista a fost luată prin surprindere de gest și de cadrul romantic pregătit de cel care-i va deveni soț în curând: o arcadă de flori și zeci de baloane în formă de inimă.

Inelul pe care l-a primit Katy este unul deosebit
Inelul pe care l-a primit Katy este unul deosebit

Ambii au mai fost căsătoriți

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. De atunci sunt nedespărțiți, iar acum, relația lor a trecut la un alt nivel: se pregătesc de nuntă.

Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de opt ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net