Keanu Reeves și Winona Ryder, căsătoriți de preoți români. Iubiții din “Dracula” au avut o ceremonie atipică

image

Keanu Reeves a șocat cu o declarație recentă. Îndrăgitul actor spune că ar putea fi căsătorit cu Winona Rider. Cum de nu este sigur? Ceremonia s-a întâmplat pe platourile de filmare ale peliculei “Dracula”, în 1992, în fața unor preoți din România.

Fără să știe cu adevărat, Keanu Reeves și Winona Ryder s-ar putea lăuda cu una dintre cele mai longevive căsnicii din Cetatea Filmului. Acum aproape 30 de ani, cei doi au fost colegi în filmul “Dracula”, iar, în timpul unei scene în care personajele lor se căsătoreau, regizorul Francis Ford Coppola a apelat la un preot român pentru a oficia ceremonia, așa că Winona crede că e măritată cu Keanu.

În 2018, actrița declara: "Cred că ne-am căsătorit pe bune. Jur că e foarte posibil. Totul a fost înregistrat și e posibil ca noi chiar să fim soț și soție".

Acum a venit și rândul lui Reeves să vorbească despre episodul de acum 29 de ani, într-un interviu pentru Esquire. Acesta recunoaște că nu s-a gândit niciodată la ceremonia respectivă ca la una serioasă, însă nu exclude nici el posibilitatea de a fi însurat cu colega lui de breaslă.

"Am filmat o scenă întreagă a unei ceremonii de căsătorie cu preoţi adevăraţi. Wynona spune că suntem căsătoriți. Coppola spune că suntem. Deci bănuiesc că suntem căsătoriţi", a spus, amuzat de situație, Reeves.

Coppola a confirmat într-un interviu în urmă cu ceva ani că scena nunții a fost filmată într-o biserică ortodoxă din Los Angeles, iar slujba oficiată de preot a fost una adevărată. Însuși regizorul a glumit spunând că cei doi ar putea fi „într-adevăr căsătoriți”.

Nu au fost semnate niciodată documente oficiale, însă asta nu a oprit-o pe Winona să îl considere pe Keanu soțul ei și să glumească pe această temă.

Keanu Reeves are o relație cu Alexandra Grant

​Discret cu viața personală și trecut prin multe, Keanu Reeves cu face spectacol cu afișarea relației de iubire pe care o are cu Alexandra Grant. Aceasta lucrează în domeniul artei și a avut prima apariție publucă la brațul celebrului actor în urmă cu doi ani.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alessia Raiciu 3 webp
Lia Bugnar
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE