Kelly din «Beverly Hills», surprinsă tristă pe stradă după moartea lui Luke Perry. Au fost împreună în serial

image
Jennie Garth și Luke Perry erau destul de apropiați Foto: Getty Images

Moartea lui Luke Perry a reușit să aducă multă durere în sufletele familiei și prietenilor îndrăgitului actor, colegii lui de platou nefăcând deloc excepție. Chiar dacă au jucat în „Beverly Hills 90210” în tinerețe, Luke a reușit să rămână în inimile actorilor cu care a dat suflet personajelor serialului chiar și după ani.

Jason Priestley, cel care a jucat rolul lui Brandon Walsh în serial și era și prieten bun cu regretatul actor, povestea recent că orice persoană a avut norocul să interacționeze cu Luke Perry, fie și pentru o scurtă perioadă, are cu siguranță inima îndurerată după moartea acestuia, din cauza caracterului său extraordinar, care reușea să lase o impresie bună oriunde ar fi mers și cu oricine ar fi interacționat.

După ce el și Tiffani Thiessen, cea care a interpretat rolul lui Valerie Malone, au publicat două mesaje emoționante pe rețelele de socializare după moartea lui Luke Perry, paparazzi au surprins-o pe stradă pe „Kelly Taylor”, personaj interpretat de actrița Jennie Garth, extrem de tristă, nemachiată și extrem de obosită.

image
Jennie Garth, surprinsă pe stradă tristă și neîngrijită, la scurt timp de la moartea colegului ei, Luke Perry

Nu se știe exact dacă moartea lui Perry este cauza din spatele apariției deloc zâmbitoare a vedetei, având în vedere că aceasta nu a apelat la mediul online pentru a-i transmite „ultimele cuvinte” fostului ei coleg de platou, însă având în vedere că cei doi au format și un cuplu pe micile ecrane la un moment dat, iar Jennie Garth s-a arătat extrem de entuziasmată de faptul că va exista o continuare a serialului „Beverly Hills 90210”, fiind pregătită de filmări, ar putea fi două indicii în acest sens.

image
Foto: Getty

Jennie Garth este căsătorită și are trei fete

Jennie Garth, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu David Abrams (37), aceștia organizând o ceremonie intimă în anul 2015, la doar 8 luni după ce s-au cunoscut. Pentru Jennie aceasta este al treilea mariaj, celelalte două terminându-se cu divorț, însă actrița nu regretă nimic, deoarece din relația cu Peter Facinelli, care a durat din 2001 până în 2013, actrița are 3 fete, Luca (17 ani), Lola (12 ani) şi Fiona (8 ani). Povestea lor de dragoste a fost una dureroasă, deoarece aceștia s-au despărţit cu totul pe neaşteptate, deşi mariajul lor părea unul din cele mai liniştite şi solide de la Hollywood.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
ambasada sua la moscova
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif