Kevin Costner divorțează, după 18 ani de mariaj! Motivul invocat de soție

Divorț la Hollywood! Kevin Costner (68 de ani) și Christine Baumgartner (49 de ani) se despart, după 18 ani de mariaj! Fostul cuplu are trei copii, Hayes Logan (14 ani), Grace Avery (12 ani) și Cayden Wyatt (15 ani).

Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează (Foto: GettyImages)
Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează (Foto: GettyImages)

Soția lui Kevin Costner a fost cea care a intentat divorțul

Actorul, care are o avere de 250 milioane de dolari, a confirmat ruptura prin intermediul agentului său. Nu se cunoaște exact motivul care a dus la despărțire, însă Christine ar fi cea care a intentat divorțul, invocând „diferențe ireconciliabile”. 

Fostul model și designer de genți Baumgartner a intentat divorț, luni. „S-au întâmplat circumstanțe în afara controlului său, care l-au determinat pe Kevin Costner să participe la o acțiune de dizolvare a căsătoriei. Vrem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce aceștia traversează această perioadă dificilă”, a confirmat pentru The Times un reprezentant al starului. Unul dintre motivele despărțirii, vehiculate în presa de peste Ocean, ar fi faptul că lui Christine nu îi convine că soțul ei muncește prea mult.

Ambii își doresc custodia comună a copiilor

Potrivit TMZ, Christine Baumgartner a cerut custodia comună a celor trei copii ai lor. Kevin Costner a răspuns petiției marți, solicitând și el custodia comună a copiilor. Ea nu i-a cerut bani vedetei, ceea ce înseamnă că au semnat un acord prenupțial. Baumgartner și Costner s-au cunoscut pe un teren de golf în anii '80, când el repeta pentru rolul său din filmul  „Tin Cup”.

Actorul era căsătorit cu prima sa soție la acea vreme și nu a început să se întâlnească cu Baumgartner până în 1999. Cuplul s-a despărțit pentru scurt timp în 2003 – Baumgartner a vrut să aibă copii, iar Kevin Costner nu era sigur că ar trebui să aibă mai mulți – dar cei doi s-au împăcat și, în cele din urmă, s-au căsătorit în Aspen, Colorado, în 2004. 

Acesta este al doilea divorț pentru Costner. Starul din „Dansez cu lupii” a fost căsătorit anterior cu Cindy Silva. Căsnicia lor de 16 ani s-a încheiat în 1994 și, potrivit Forbes, divorțul a fost unul dintre cele mai scumpe din istoria Hollywoodului, Silva primind un acord estimat la 80 de milioane de dolari. Costner mai are patru copii, tei din mariajul cu Silva: Annie (39 de ani), Lily (36 de ani) și Joe (35 de ani), dar și pe Liam (26 de ani), cu fosta lui iubită, Bridget Rooney.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net