Kevin din "Singur Acasă" a revenit într-un serial, după 25 de ani

Ultima actualizare:

    Kevin în "Singur Acasă" (1990)Foto: buzzfeed.com
Kevin în "Singur Acasă" (1990)Foto: buzzfeed.com

"Singur acasă" este unul dintre cele mai îndrăgite filme şi milioane de români îl revăd cu mare plăcere în fiecare an. V-aţi întrebat însă ce s-a ales de Kevin McCallister, personajul principal al peliculei? Cei care au curiozitatea aceasta pot afla acum graţie unui filmuleţ realizat recent.

La 25 de ani de la lansarea filmului "Singur acasă", Macaulay Culkin a reluat rolul lui Kevin, puştiul de opt ani care este uitat de familie acasă. El apare într-un episod al unui serial, ":DRYVRS", în care îl joacă pe băiat la 22 de ani după "Singur acasă", conform buzzfeed.com

Personajul principal al serialului, Jack, se urcă într-o maşină condusă de Kevin, care însă nu ştie cum să conducă, aşa că îl lasă pe Jack la volan. De pe bacheta din spate, Kevin îi ignoră apelurile mamei. Jack comentează că e cam dur gestul lui. Asta îl face pe Kevin să răbufnească. 

Kevin nu pare să fi trecut peste cele întâmplate în urmă cu 25 de ani
Kevin nu pare să fi trecut peste cele întâmplate în urmă cu 25 de ani

"Fii atent. E Crăciunul şi toată familia ta se duce în vacanţă. Dar uită copilul de opt ani. Copilul lor de opt ani. Eşti singur în casă, timp de o săptămână. A trebuit să mă apăr de doi hoţi psihopaţi", spune Kevin, cu ochii înlăcrimaţi. 

"A fost groaznic. Încă am coşmaruri că un tip chel mă aleargă şi îmi spune că îmi va smulge unghiile. Nici nu mai ştiu. Şi-au amintit de idiotul de frate-miu, dar m-au uitat pe mine, cel mai adorabil copil de opt ani din lume", îşi mai aminteşte Kevin. 

Îngrijorat, Jack îl întreabă dacă mama lui s-a întors după el. 

"Nu i-a păsat. Era prea ocupată să umble după o trupă, nici nu îmi amintesc ce. Casa mea era ca o grădină zoo, nu puteam mânca nici o felie de pizza fără scandal. Nici nu s-a gândit", îi mărturiseşte Kevin.

Atunci, cei doi ajung la destinaţie şi un tip cu un pistol îi atacă cu un pistol. Kevin îi spune calm lui Jack să stea în maşină: "Ţi-ai ales ţinta greşită, amice". Kevin îl prinde pe atacator, îl leagă şi îl duce într-un garaj. Acolo, îl ameninţă cu tot felul de torturi, semn clar că toate cele întâmplate în "Singur acasă" l-au traumatizat profund. 

Umăreşte aici filmuleţul cu povestea lui Kevin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net