Kevin Spacey, și acuzat de hărțuire sexuală, și cu banii luați. Actorul trebuie să plătească 31 milioane de dolari

image
Deși a scăpat de acuzațiile de hărțuire sexuală, Kevin Spacey are de plătit 31 de milioane de dolari către producătorul ”House of Cards”foto: Getty Images

Punct final pentru o acțiune legală care a durat doi ani, cu ușile închise, și a privit obligațiile financiare ale actorului Kevin Spacey față de producătorul serialului ”House of Cards” după acuzațiile de hărțuire sexuală. Kevin Spacey trebuie să plătească acum producatorului MRC 31 de milioane de dolari pentru daunele de imagine produse și pentru încălcarea obligațiilor contractuale.

Vești proate pentru Kevin Spacey, care nu a mai reușit să se redreseze profesional după gravele acuzații de hărțuire sexuală formulate în 2016. Chiar dacă, în final, judecătorii au fost nevoiți să închidă dosarul pentru că tânărul care l-a acuzat nu și-a mai susținut plângerea, Spacey a fost dat afară din distribuția serialului de succes ”House of Cards”. În ianuarie 2019, Netflix a anunțat pierderi de 39 de milioane de dolari de pe urma proiectelor în care era implicat Spacey.

După o acţiune legală care a durat doi ani, cu uşile închise, un mediator a decis că actorul trebuie să plătească producătorului „House of Cards”, MRC, aproximativ 31 de milioane de dolari pentru conduita sexuală neadecvată din culisele serialului.

Luni, MRC a depus actele la Curtea Superioară din Los Angeles pentru a confirma hotărârea arbitrajului, transmite Hollywood Reporter, citat de News.ro.

Kevin Spacey a încălcat repretat politicile anti-hărțuire

Spacey, care a interpretat personajul Frank Underwood în „House of Cards”, a fost dat afară din serialul Netflix după acuzaţiile de hărţuire sexuală la adresa lui formulate de mai mulţi bărbaţi. În urma acestora, MRC a derulat o anchetă şi, drept rezultat, a încheiat contractul cu Spacey.

Disputa dintre Spacey și producătorul MRC a ajuns la JAMS, asociaţie de servicii de mediere, unde ambele părţi şi-au adus învinuiri. MRC a susținut că a fost nevoit să oprească al șaselea sezon din serial, să-l rescrie și să-l scurteze, în vreme ce Spacey a acuzat că pierderile au fost provocate de decizia MRC și Netflix să-l concedieze, și nu de comportasmentul său.

Pe 19 octombrie, mediatorul a concluzionat că Spacey a încălcat în mod repetat obligaţiile contractuale, inclusiv politicile anti-hărţuire.

Citește și:

Kevin Spacey a scăpat de acuzaţii şi îşi face de cap! Cum a fost surprins în Italia

Ce monstru! Kevin Spacey, acuzat de încă 20 de colegi de tentativă de viol

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png