Kim Kardashian a «spart» 83.200 $ pe operaţii ca să arate aşa

Ultima actualizare:
Înainte  de a începe  transformările drastice
Înainte de a începe transformările drastice

E toată din plastic! Kim Kardashian, admirată de toţi bărbaţii din lume pentru posteriorul ei supradimensionat, e în realitate complet transformată cu operaţii estetice de 83.200 $.

Se ştie că este obsedată să aibă cel mai sexy corp şi mai ales cel mai apetisant fund! De aceea, vedeta de televiziune americană Kim Kardashian (38 de ani) a cheltuit la greu pentru a se înfrumuseţa. Diva cu averea de 350 de milioane $ a recurs la nenumărate operaţii şi proceduri estetice în acest scop.

Şi-a schimbat  complet înfăţişarea  cu ajutorul bisturiului
Şi-a schimbat complet înfăţişarea cu ajutorul bisturiului

Nici nu le mai ştie numărul! Cel mai mult, adică 40.000 $, a cheltuit pentru a-şi mări fundul. Experţii esteticieni susţin că medicii i-au injectat mai întâi grăsime din alte părţi din corp în poponeţ, în 2010. Apoi i-au mărit fundul şi mai mult cu implanturi, în 2012. Pentru ca posteriorul să nu i se lase, îşi face mereu tratamente cu colagen şi elastină. Şi-a injectat însă mai multă grăsime decât poate să susţină pielea, de aceea s-a umplut de celulită pe fund. 


    Şi-a schimbat  complet înfăţişarea  cu ajutorul bisturiului
Şi-a schimbat complet înfăţişarea cu ajutorul bisturiului

În timp ce îşi măreşte poponeţul, talia şi-o subţiază. Pentru asta şi-a făcut operaţii de liposucţie abdominală, ca să îndepărteze grăsimea. Se zvoneşte că şi-ar fi scos şi câteva coaste. În total, pentru a-şi micşora talia a plătit 8.400 $. De asemenea, diva poartă corsete extrem de strâmte, pentru care face antrenamente de respiraţie, ca să nu leşine.

În 2000, când nu o ştia nimeni, Kim avea cu totul alt nas. După ce a apărut o înregistrare video în care face sex cu Ray J, în 2003, ea s-a arătat cu nasul mai mic. În afară de remodelarea nasului, vedeta şi-a făcut modificări la pomeţi şi bărbie. Buzele şi le-a mărit cu acid hialuronic începând din 2015. În total, schimbările feţei au costat 21.000 $. Sânii i-a modificat dinainte de a deveni celebră. Şi-a pus silicoane pentru care a plătit 13.000 $. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net