Kim Kardashian şi Kanye West divorţează la nici două luni după nuntă?


    Kim Kardashian şi Kanye WestFoto: Reuters
Kim Kardashian şi Kanye WestFoto: Reuters

S-au căsătorit cu mare fast în urmă cu nici două luni, dar Kim Kardashian şi Kanye West sunt deja cu gândul la divorţ.

Cel puţin aşa susţine site-ul american RadarOnline.com. Conform jurnaliştilor, cuplul a petrecut mai puţin de două săptămâni împreună de la nunta din Italia. Mai mult, apropriaţia ai lui Kim şi Kanye au declarat că cei doi sunt complet nefericiţi în momentele puţine în care se văd.

Tensiunile au apărut din timpul lunii de miere, petrecută în Irlanda. În loc să fie bucuroasă alături de soţul ei, Kim s-a plictisit groaznic şi a refuzat orice propunere a lui Kanye de a vizita muzeele şi atracţiile turistice locale.

"Nu i-a plăcut clima, lipsa magazinelor de lux, nu a vrut să viziteze niciun loc propus de Kanye. Doar Kim s-ar putea duce în Irlanda şi s-ar plictisi acolo. A fost în schimb la multe filme", a povestit sursa.

Au încercat apoi să meargă în Mexic, la o locaţie de lux, dar Kanye a fost cel care s-a plictisit acum: "Nu e genul care să stea degeaba la piscină, spre deosebire de Kim. E îngrijorat că soţia lui nu vrea să încerce lucruri noi".

Mai mult, ei au vieţi complet separate. Kim şi Kanye au petrecut doar nouă nopţi împreună, iar recent cuplul a scos la vânzare casa lui din Bel Air: Kim s-a mutat înapoi cu mama ei, Kris Jenner, iar Kanye concertează în jurul lumii.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png