Kirk Douglas ├«┼či dezv─âluie secretele tinere┼úii ve┼čnice

image
Scen─â din filmul ÔÇťSpartacusÔÇŁ (1966)

├Änc─â rezist─â! Legendarul star, cunoscut mai ales datorit─â rolului din filmul ÔÇťSpartacusÔÇŁ, Kirk Douglas, tat─âl lui Michael Douglas, a ├«mplinit s─âpt─âm├óna trecut─â, ├«n ziua de 9 decembrie, 103 ani.

Actorul Kirk Douglas l-a rugat pe fiul s─âu, Michael Douglas (75 de ani), s─â nu-i mai fac─â petrecere de aniversare anul acesta, cum a f─âcut anii trecu┼úi. Cel mai longeviv star de la Hollywood, Kirk vrea s─â stea lini┼čtit ├«mpreun─â cu so┼úia sa, Anne Buydens, de 100 ani. El ┼či-a dezv─âluit secretele longevit─â┼úii sale extraordinare cu prilejul ├«mplinirii v├órstei de 103 ani. Actorul spune c─â, ├«n primul r├ónd, s-a men┼úinut s─ân─âtos mult─â vreme, mai ales la minte, fiindc─â e mereu activ. ├Än tinere┼úe a f─âcut mult─â gimnastic─â la sal─â, mult sport, ├«n general. De asemenea, Kirk sus┼úine c─â l-a ajutat s─â tr─âiasc─â mult faptul c─â  a fost mereu un lupt─âtor. Nu ├«n ultimul r├ónd, ├«l ┼úine ├«n via┼ú─â leg─âtura puternic─â pe care o men┼úine cu membrii familiei ┼či cu prietenii. ┼×i c─âsnicia lui foarte reu┼čit─â, care a ├«mplinit 65 de ani, anul acesta, a contribuit la rezisten┼úa sa ├«n fa┼úa loviturilor pe care le-a primit de la via┼ú─â. 

A supravieţuit unui accident de elicopter

image
Scen─â din filmul ÔÇťSpartacusÔÇŁ (1966)

N─âscut la 9 decembrie 1916, la Amsterdam, statul New York, Kirk Douglas a fost campion la lupte ├«n tinere┼úe ┼či l-a avut ca rival pe celebrul Burt Lancaster. ├Än filmele sale, ┼či-a demonstrat mereu aptitudinile fizice excep┼úionale. Din p─âcate, ├«ns─â, a avut ┼či mari probleme: un accident de elicopter, din care a sc─âpat ├«n mod miraculos, un atac vascular, ├«n 1996, care l-a l─âsat paralizat par┼úial, o criz─â cardiac─â, ├«n 2001. Kirk a fost ├«nsurat din 1943 p├ón─â ├«n 1954 cu Diana Dill, care i-a d─âruit doi fii, Michael ┼či Joel (73 de ani). S-au desp─âr┼úit, fiindc─â el o ├«n┼čela la greu.

├Än 1954, starul s-a c─âs─âtorit cu Anne Buydens. Ea era asistent─â pe platourile de filmare, c├ónd s-au cunoscut. ┼×i pe Anne a ├«n┼čelat-o, fiindc─â Kirk a fost unul dintre sex simbolurile Hollywoodului. Printre iubitele lui s-au num─ârat divele Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Tarner, Rita Hayworth ┼či Ava Gardner. Anne i-a d─âruit ┼či ea doi fii, Peter (64 de ani) ┼či Eric, decedat ├«n 2004, la 46 de ani. De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a ap─ârut ├«n peste 90 de filme, ├«ntre care se num─âr─â ÔÇťC─âl─âre┼úul singuraticÔÇŁ ┼či ÔÇťUmbra unui uria┼čÔÇŁ ┼či are o avere de 60 milioane de dolari. 

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
carmen tanase jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg