Kirk Douglas, un străbunic fericit la 101 ani. Uite-l cu strănepoata lui de 8 luni!

Ultima actualizare:

    La 101 ani, Kirk Douglas e un străbunic fericitfoto: Getty Images
La 101 ani, Kirk Douglas e un străbunic fericitfoto: Getty Images

O imagine cât vârsta legendarului Kirk Douglas măsurată în cuvinte. Actorul de 101 ani a fost fotografiat într-un moment de tandrețe cu strănepoata lui de numai 8 luni. Cameron, nepotul actorului din ”Spartacus”, a făcut publică imaginea pe contul personal de Instagram.

Privirea micuței Lua Izzy ridicată către străbunicul ei i-a făcut pe fanii actorului să afirme că acesta este cel mai frumos lucru pe care l-au văzut în ultima vreme. ”Iubire”, acesta a fost singurul comentariu adăugat de Cameron, nepotul lui Kirk Douglas și fiul lui Michael Douglas, în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Cameron a devenit tatăl micuței Lua Izzy în luna decembrie a nului trecut, la scurt timp după ce legendarul Kirk a împlinit 101 de ani. De altfel, fiul lui Michael Douglas a ales acest nume pentru fiica lui tocmai ca să-i aducă un omagiu discret unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Înainte de a-și lua numele de scenă Kirk Douglas, actorul s-a numit Issur Danielovitch și toată lumea îi spunea Izzy.

Kirk Douglas, unul dintre sex-simbolurile de la Hollywood, s-a însurat de două ori

Kirk a fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael (73 de ani) şi Joel (71 de ani). Cei doi s-au despărţit din cauza nenumăratelor infidelități ale actorului. În 1954, starul s-a căsătorit cu Anne Buydens, pe vremea aceea asistentă pe platourile de filmare, care şi astăzi îi e alături. Și pe Anne a înșelat-o, însă ea a închis ochii. Printre iubitele lui Kirk s-au numărat divele Marlene Dietrich, Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Tarner, Rita Hayworth şi Ava Gardner. Anne i-a dăruit şi ea doi fii, Peter (62 de ani) şi Eric, decedat în 2004 la 46 de ani.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net