Kristen Stewart s-a logodit cu iubita lesbiană?

simeon stalpnicul png
Kristen şi Alicia sunt de nedespărţitFoto: Hepta

Mare agitaţie la Hollywood. Toată lumea se întreabă dacă Kristen Stewart, cunoscută mai ales pentru rolul din saga “Amurg”, s-a logodit cu iubita sa, Alicia Cargile (29 de ani), de profesie producător de efecte vizuale.

“Sunt de nedespărţit. Le vezi tot timpul numai ţinându-se de mână”, a spus o persoană apropiată Kristen, care, la numai 24 de ani, are deja o avere de 70 de milioane de dolari. În fotografii recente, “vampiriţa” a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu foc şi se giugiulea cu prietena sa, Alicia, pe o plajă din Hawaii.

Au petrecut împreună sărbătorile

Kristen Stewart şi Alicia Cargile au petrecut împreună, în Honolulu, atât Crăciunul, cât şi Revelionul. Săptămâna aceasta au continuat să se distreze într-o vacanţă fierbinte la plajă. Kristen şi Alicia sunt prietene încă de anul trecut, dar până acum au încercat să dezmintă că ar fi lesbiene. Mai nou, actriţa din seria de filme cu vampiri, “Amurg”, nu se mai sfieşte să se comporte ca o îndrăgostită cu prietena ei, în văzul lumii. Nu îi mai pasă de părerea nimănui. În văzul tuturor, o îmbrăţişează şi o sărută pătimaş pe Alicia, care are aceleaşi tatuaje ca şi ea.

Kristen Stewart a avut o relaţie cu actorul Robert Pattinson (28 de ani), partenerul ei din saga “Amurg”,  între 2008-2012. Ei s-au despărţit după ce diva l-a înşelat pe acesta cu regizorul însurat, Rupert Sanders (43 de ani), pe care l-a cunoscut în timp ce juca în filmul “Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător”.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
FotoJet jpg
Zalomir jpg
elon musk
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg