Kylie Jenner, pusă la zid pentru un zbor de 12 minute cu avionul privat: „Criminala climatului”

Kylie Jenner s-a lăudat zilele trecute pe rețelele de socializare cu două avioane private: unul îi aparține, iar celălalt este al iubitului său, Travis Scott. Internauții au criticat-o și au ajuns să o numească inclusiv „criminala climatului” pentru faptul că a ales să zboare, chiar dacă drumul a durat doar 12 minute.

Mezina familiei Kardashian în vârstă de doar 24 de ani a fost pusă la zid de fani pentru „laude lipsite de clasă”, după ce a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de partenerul său de viață, în apropierea avioanelor private pe care cei doi le dețin.

La fel de interesant: Câți bani câștigă marile vedete din Instagram? Kylie Jenner, depășită de Ronaldo

Nu este prima oară când Kylie Jenner este criticată pentru faptul că alege să zboare atât de des, chiar și atunci când ar putea să aleagă variante de transport mai puțin dăunătoare pentru mediul înconjurător. Contul de Twitter Celebrity Jets a împărtășit traseul de zbor urmat de milionara de la Hollywood, iar călătoriile au durat între 12 și 17 minute, distanțele fiind foarte scurte.

Kylie Jenner merge cu avionul de parcă ar fi taxi

Celebrity Jets transmite că bruneta a călătorit din Camarillo, California, până la Van Nuys, timpul aproximativ de zbor fiind de doar 17 minute. Apoi, mai târziu în aceeași zi, Kylie Jenner a urcat din nou în avionul său privat pentru a ajunge la Palm Springs, tot în California. De data aceasta călătoria a fost de aproximativ 29 de minute.

Mezina e mândria familiei: Kylie Jenner are 15 mașini, de 6 milioane $. Cum arată colecția de lux

Două zile mai târziu, vinerea trecută mai exact, Kylie Jenner a zburat 35 de minute de la Palm Springs la Van Nuys. Pe pagina de Twitter apar imagini cu încă un zbor efectuat în aceeași zi, a cărui durată a fost de 12 minute, din Van Nuys în Palm Springs.

Internauții s-au înfuriat teribil și au criticat-o pe fondatoarea „Kylie Cosmetics” pentru faptul că a ales să zboare, deși putea să meargă cu mașina.

„Pare că lui Kylie îi place să-și ia avionul privat pentru călătorii scurte, care pot fi parcurse și conducând”, „Kylie Jenner: criminala cu normă întreagî a climei. Acestor avioane nu ar trebui să  li se permită niciodată să decoleze”, „Acest lucru ar trebui să fie ilegal, ce naiba”, „A luat un zbor de 12 minute??? De ce este permis acest lucru, la modul cel mai serios ar fi putut să meargă cu mașina”, au scris internauții.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net