Kylie Minogue nu mai îmbătrânește? Sexy-artista face parada modei la New York

simeon stalpnicul png
Kylie Minogue arată senzaţional foto: Hepta

Kylie Minogue va împlini 50 de ani la sfârşitul lunii mai, dar pare să fi găsit elixirul tinereţii. Australianca a făcut o scurtă vizită la New York pentru a-şi promova ultimul album “Golden”. Artista a bifat câteva apariţii impecabile, iar zâmbetul larg de pe faţă se datorează cel mai probabil noului iubit.

Kylie Minogue nu mai îmbătrânește. Cântăreaţa arată senzaţional şi se pregăteşte să-şi serbeze ziua de naştere peste câteva săptămâni. Kylie şi-a lansat recent un album de muzică pop country, intitulat “Golden”, şi a zburat până în America pentru promovare.

Cântăreaţa a fost invitată la mai multe emisiuni, iar fotografii au fost tot timpul pe urmele ei. Kylie n-a dat greş cu nicio ţinută şi a avut apariţii cool şi fresh. Artista a purtat rochii lejere, vaporoase, iar piesa de rezistenţa a fost perechea de cizme aurii, pe care combinat-o la mai multe ţinute.

simeon stalpnicul png
Kylie a bifat câteva apariţii impecabilefoto: Hepta

Kylie a fost toată numai un zâmbet şi se pare că asta se datorează şi faptului că de ceva timp artista este implicată într-o nouă relaţie.

Potrivit Daily Mail, Kylie s-ar iubi cu Paul Solomons, directorul de creaţie de la GQ. O sursă a declarat pentru publicaţie că artista “nu se grăbeşte să intre într-o relaţie serioasă, dar se bucură de atenţia primită”.

Diva a vorbit recent despre despărţirea de Joshua Sasse (31 de ani), în februarie, anul trecut, după un an de logodnă. “Nu stau în casă şi plâng. Sunt celibatară, dar nu sunt singură. Nu am crezut niciodată că mă voi mărita”, a spus vedeta, care crede că mariajul nu e pentru ea.

Ce trucuri foloseşte pentru a se menţine tânără

În spatele aspectului său extraordinar stau secrete bine păstrate. Jurnaliştii au aflat că diva are mare grijă de regimul alimentar. Kylie mănâncă mai mult legume şi fructe şi se fereşte cât poate de dulciuri. Nu mănâncă niciodată conserve, băuturi gazoase, nu bea alcool şi nu fumează. Pentru a preveni ridurile, foloseşte o terapie pe bază de înţepături de albine. Cântăreaţa spune că peste 10.000 de bâzâitoare au muşcat-o de-a lungul timpului ca să aibă tenul perfect. Terapia o face însă numai asistată de personal de specialitate.

Vezi aici prestaţia lui Kylie Minogue de la emisiunea lui Seth Meyers

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
protest ambasada iraniana la atena foto epa efe
image
image
image
image
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png