La 51 de ani, Pamela Anderson s-a dat în spectacol

Ultima actualizare:
Pamela Anderson arată tânără în timp ce e ridicată în aer de dansatorul Maxime Dereymez
Pamela Anderson arată tânără în timp ce e ridicată în aer de dansatorul Maxime Dereymez

Pamela Anderson s-a dat în spectacol la o emisiune de dans din Germania. Vedeta de 51 de ani a mai făcut pe asistenta pentru iluzionistul olandez Hans Klok în turneul House of Mystery, înainte de a se produce la Alter Wartesaal din Kӧln.

Fosta vedetă din “Baywatch”, Pamela Anderson, s-a dat în spectacol la emisiunea de dans Rockin Chocolate. Ea a arătat incredibil de tânără în timp ce era ridicată în aer de dansatorul francez Maxime Dereymez (36 de ani).

Fosta divă “Playboy” şi-a păstrat un trup de invidiat pentru vârsta ei. Însă la faţă este mult schimbată faţă de cum o ştia toată lumea. Pamela şi dansatorul profesionist Maxime au participat recent la ediţia din Franţa a concursului “Dansând cu stelele”. S-au bucurat de succes, însă au fost eliminaţi în săptămâna a 7-a. Pamela a participat şi la ediţia americană a competiţiei împreună cu Damian Whitewood, în 2016, fiind eliminată în săptămâna a 6-a.


    Pamela Anderson arată tânără în timp ce e ridicată în aer de dansatorul Maxime Dereymez Foto: Profimedia
Pamela Anderson arată tânără în timp ce e ridicată în aer de dansatorul Maxime Dereymez Foto: Profimedia

Dansează bine, dar e de nerecunoscut

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson este clienta permanentă a chirurgilor esteticieni. Din cauza prea multor intervenţii chirurgicale, faţa i s-a schimbat complet. Şi asta nu pentru că ar fi devastată de semnele bătrâneţii. Chipul ei s-a schimbat drastic din cauza excesului de botox şi a  numeroaselor operaţii estetice. Vedetaa apelat aşa de mult la bisturiu, încât i-a îmbogăţit pe chirurgii esteticieni. Astăzi, diva nu mai are decât o avere de 8 milioane de dolari, însă nu se lasă de operaţiile estetice. Cheltuieşte circa 10.000 de dolari pe an numai pentru a lupta cu ridurile. Dornică să aibă o înfăţişare de păpuşă Barbie, Pamela şi-a remodelat nasul, pomeţii, buzele, sprâncenele, bărbia şi îşi face permanent injecţii cu botox în frunte şi la colţul ochilor. De asemenea, îşi face injecţii cu acid hialuronic, injecţii cu colagen în buze şi liftinguri faciale.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net