La 70 de ani, Mick Jagger şi-a «tras» iubită de 27 de ani


    Frumoasa Melanie Hamrick i-ar putea fi  nepoată lui Mick
Frumoasa Melanie Hamrick i-ar putea fi nepoată lui Mick

Nu se lasă de iubit! Mick Jagger, vocalistul trupei Rolling Stones, în vârstă de 70 de ani, s-a cuplat cu o frumoasă balerină care i-ar putea fi nepoată. Noua iubită, Melanie Hamrick, are 27 de ani.

La numai trei luni de la moartea iubitei sale L'Wren Scott, Mick Jagger recunoaşte că se iubeşte cu Melanie Hamrick, o stea a Teatrului American de Balet din New York. A cunoscut-o în luna februarie, în timpul unei călătorii la Tokyo, şi acum sunt nedespărţiţi.

Vestea că solistul veteran are o iubită atât de tânără a apărut imediat după ce fiica lui, Jade, a născut un băieţel, făcându-l bunic pentru a cincea oară.

Legendarului star nu-i pasă însă că este bătrân. El s-a afişat fără jenă cu Melanie în balconul unui hotel din Zürich. O giugiulea şi o săruta ca un adolescent. Tânăra balerină se arată şi ea foarte îndrăgostită de cântăreţul septuagenar.

Mick Jagger a fost căsătorit cu Bianca De Macias, între 1971-1977, şi cu fotomodelul Jerry Hall, între 1990-1999, dar nu a mai recunoscut cea de-a doua cununie, pe motiv că a fost o ceremonie hindusă. Starul, cu o avere de 360 milioane de dolari, are şapte copii - cu patru femei - şi cinci nepoţi. 

Fosta iubită s-a sinucis că i-a «dat papucii»

Stilista de renume L'Wren Scott, care a fost iubita lui Mick Jagger din 2001, a fost găsită spânzurată de clanţa uşii în ziua de 17 martie 2014, la numai 49 de ani. S-a zvonit că ea şi-a pus capăt zilelor pentru că solistul o neglija. Acum s-a aflat că Jagger s-a îndrăgostit de Melanie Hamrick cu două săpămâni înainte ca L'Wren să-şi curme viaţa. Culmea este că stilista i-a lăsat ca moştenire 9 milioane dolari lui Jagger.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg