La ce abdomen are, îi dă mâna să se dezbrace pe stradă. Kate Moss face furori în Franța

Ultima actualizare:
Kate Moss arată foarte bine după ce a hotărât să renunțe la alcool
Kate Moss arată foarte bine după ce a hotărât să renunțe la alcool

Cu toți ochii ațintiți asupra Festivalului de Film de la Cannes, Kate Moss a crezut că poate trece neobservată într-un orășel medieval din sudul Franței. Îmbrăcată într-o bluză vaporoasă cu bretele, Kate și-a arătat abdomenul la vederea paparazzilor, o bună ocazie ca toată lumea să observe ce bine arată supermodelul la 45 de ani.

Kate Moss a luat o decizie radicală în urmă cu un an, după moartea mai multor prieteni apropiați. Fotomodelul a hotărât să renunțe la alcool și să adopte un stil de viață sănătos. Iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

La vederea paparazzilor, Kate Moss și-a ridicat bluza
La vederea paparazzilor, Kate Moss și-a ridicat bluza

Prezentă la petrecerea de aniversare a unei prietene, într-unul dintre cele mai vechi orășele medievale din Franța, Saint Paul de Vence, Kate Moss a afișat o siluetă impecabilă și un chip luminos. Deloc intimidată la vederea paparazzilor, vedeta a zâmbit larg, ba mai mult, și-a ridicat bluza vaporoasă, lăsând la vedere abdomenul atent lucrat la sală.


    La vederea paparazzilor, Kate Moss și-a ridicat bluzafoto: Profimedia
La vederea paparazzilor, Kate Moss și-a ridicat bluzafoto: Profimedia

Kate a ales o ținută lejeră, pentru plimbarea ei prin orășelul din sudul Franței: o bluză neagră cu bretele și niște pantaloni largi, negri, cu un imprimeu alb sub nivelul genunchilor, sandale cu talpa plată, o geantă neagră de umăr și ochelari de soare albi.

Kate Moss a renunțat la alcool în toamna anului trecut

Cunoscută pentru excesele bahice, Kate Moss a luat decizia de a renunța la alcool în toamna anului trecut, după ce și-a pierdut mai mulți prieteni apropiați. ”Kate este un alt om acum, o versiune mult îmbunătățită a propriei persoane. Este concentrată, profesionistă și emană sănătate prin toți porii. Toată lumea e uimită de faptul că a reușit să stea departe de băutură tot anul, având în vedere antecedentele ei. I-a fost din ce în ce mai ușor, pe măsură ce trecea timpul”, a declarat o sursă din anturajul vedetei pentru Sun.

Citește și:

De pe podium, la o nuntă regală. Kate Moss a strălucit la brațul iubitului conte

Kate Moss se dă în spectacol la 44 de ani! Ce surpriză sexy i-a făcut unui prieten

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg