La loc comanda! Vorbe┼čte mama

25 august 2012
simeon stalpnicul png

Sunt celebri ┼či adora┼úi de femeile din ├«ntreaga lume, dar pentru ei nu conteaz─â dec├ót ceea ce vor mamele lor.

 Este cazul actorilor Johnny Depp (49 de ani), Sylvester Stallone (66 de ani), Brad Pitt (48 de ani) ┼či George Clooney (51 de ani). De┼či au ajuns la o v├órst─â respectabil─â, aceste staruri nu ies din cuv├óntul m─âmicilor lor.

Mama Stallone ├«i ghice┼čte ├«n stele

Jacqueline Stallone, mama lui Sylvester Stallone, a ajuns la venerabila v├órst─â de 90 de ani, dar ├«nc─â poart─â minijup, tocuri foarte ├«nalte ┼či joac─â ├«n filme.

Ea este at├ót actri┼ú─â, c├ót ┼či astrolog celebru, care l-a influen┼úat ├«ntreaga via┼ú─â pe fiul s─âu. I-a ghicit ├«n stele c─â va deveni un mare star ┼či ├«i dicteaz─â fiecare mi┼čcare.

Sly a distribuit-o în filmul "The Expendables", la lansarea căruia s-a aflat că Jacqueline a cheltuit peste 100.000 $ pe operaţii estetice.

Jane Pitt: ┬ź├Änsoar─â-te odat─â!┬╗

Jane Pitt (68 de ani), mama lui Brad Pitt, e cea care dicteaz─â ├«n familie. Recent, Jane l-a f─âcut de r├ós pe Brad, trimi┼ú├óndu-i o scrisoare public─â pre┼čedintelui Barack Obama, prin care condamna pozi┼úia lui favorabil─â fa┼ú─â de c─âs─âtoriile ├«ntre persoane de acela┼či sex.

Actorul nu sufl─â ├«n fa┼úa ei. La ├«nceput, Jane a fost foarte apropiat─â de Jennifer Aniston ┼či nu a acceptat ca fiul s─âu s-o p─âr─âseasc─â. ├Än cele din urm─â, ├«ndr─âgostit─â de nepo┼úeii pe care Angelina Jolie i-a d─âruit, ea ├«l vrea ├«nsurat cu aceasta.

Pe Depp, mama l-a împăcat cu fosta

Fost─â chelneri┼ú─â, Betty Sue Palmer (77 de ani), mama lui Johnny Depp, este singura fiin┼ú─â din lume de care ascult─â starul. Recent, c├ónd actorul se cuplase cu Amber Heard (26 de ani), Betty l-a luat imediat ├«n ┼čuturi pe fiul s─âu, sup─ârat─â c─â o p─âr─âsise pe c├ónt─ârea┼úa francez─â Vanessa Paradis (39 de ani, mama celor doi nepo┼úi ai ei, Lily-Rose, 13 ani, ┼či Jack, 10 ani. Ba mai mult, mama i-a repro┼čat lui Johnny c─â, din cauza escapadei lui amoroase, ea a ajuns la terapie intensiv─â ├«n luna iulie.

Nina Warren: ┬źGeorge, gata cu burl─âcia!┬╗

George Clooney e presat de mama lui, Nina Warren (70 de ani), s─â se ├«nsoare a doua oar─â. Actorul a fost ├«nsurat cu Talia Balsam ├«ntre anii 1989 ┼či 1993, dar, de atunci, a avut numai rela┼úii trec─âtoare.

├Än prezent, Clooney se iube┼čte cu Stacy Keibler, dar nu are de g├ónd s─â se mai c─âs─âtoreasc─â vreodat─â. El ascult─â orbe┼čte de mama lui, dar ├«n privin┼úa mariajului se pare c─â nu se conformeaz─â.

Dar asta nu ├«nseamn─â c─â Nina va capitula. Ei ├«i place foarte mult de Stacy ┼či e hot─âr├ót─â s─â-l fac─â pe fiul s─âu s-o ia de nevast─â.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png