La mulți ani, Brooke Shields! Actrița din ”Laguna Albastră” a împlinit 56 de ani

Ultima actualizare:

    Brooke Shields a suflat în lumânări la 31 mai cu prilejul împlinirii vârstei de 56 de anifoto: Instagram
Brooke Shields a suflat în lumânări la 31 mai cu prilejul împlinirii vârstei de 56 de anifoto: Instagram

Brooke Shields a împlinit 56 de ani la 31 mai. Copiii și soțul i-au pregătit o surpriză și au comandat un tort de frișcă și au pus-o să sufle în lumânări. Shields a fost emoționată până la lacrimi având în vedere că trece printr-o perioadă extrem de grea de refacere după fractura de femur suferită la jumătatea lunii martie. Torul a fost pe placul ei pentru că nu a conținut produse de origine animală.

La mulți ani, Brooke Shields! Actrița din ”Lagiuna Albastră” și-a serbat aniversarea la 31 mai alături de cei dragi. De la petrecerea restrânsă nu au putut lipsi fiicele sale, Rowan Francis, de 16 ani, şi Grier Hammond, de 13 ani, şi soţul său, Chris Henchy. Actrița a început să facă gimnastică de recuperare deși are o tijă cu șuruburi în femur. Brooke și-a rupt piciorul în ianuarie și până la 26 martie a fost imobilizată la pat. Tortul a fost făcut special pentru ea pentru că Brooke este vegană de aproape 15 ani și a povestit că nu a avut niciodată probleme cu îngrășarea, exceptând perioadele când a fost gravidă.

Citește și:

Ce bine arată Brooke Shields în costum de baie la 55 de ani!

Brooke Shields trăiește un coșmar din ianuarie: «Am învăţat să merg din nou»

Brooke Shields a învățat să meargă din nou

După ce fost operată și obligată să stea la orizontală ea a reînvățat să meargă folosind un cadru, apoi cârje. Ambițioasă, Brooke a început la 30 mai antrenamentele de recuperare deși, zice ea, durerile pe care le simte în picior sunt inimaginabile. Shields și-a rupt piciorul drept în timp  ce se antrena acasă și a ajuns la urgențe după ce a leșinat din cauza durerilor. Actrița care a jucat în filmul ”Laguna Albastră” are o avere estimată la peste 40 de milioane de dolari și a povestit că are planuri mari pentru acest an pentru că vrea să revină pe marile ecrane.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net