La un pas de divorţ? Victoria Beckham, foc şi pară din cauza soţului : «Este înfuriată şi geloasă»


    David Beckham a supărat-o pe soţia sa Foto:Getty
David Beckham a supărat-o pe soţia sa Foto:Getty

Cuplul David Beckam-Victoria Beckham este unul dintre cele mai apreciate, dar se pare că lucrurile nu sunt nici pe departe atât de roz pe cât lasă soţa fostului fotbalist să se vadă. Oricât de mult încearcă să pozeze în familia perfectă, ultima decizie luată de englez a rănit-o teribil pe soţia sa, supărată foc şi pară că nu i-a fost cerut sfatul într-o problemă atât de importantă. Ce decizie a luat Beckham, reuşind să o enerveze pe frumoasa sa parteneră de viaţă?

Fostul internaţional englez David Beckham (42 de ani) a anunţat, luni, înfiinţarea echipei Miami Beckham United, care va juca în MLS (liga nord-americană de fotbal). Echipa va evolua începând din 2020 în campionatul american lui toată lumea are mari aşteptări de la ea. Conform lui Beckham, deja mai mulţi jucători importanţi l-au contactat pentru a evolua la nou înfiinţata formaţie. Jay-Z, Neymar, Tom Brady, Jennifer Lopez, Will Smith, Alonzo Mourning, Usain Bolt, Wladimir Klitschko şi Serena Williams sunt printre cei care i-au transmis mesaje de felicitare britanicului care a fost al doilea în topul "Balonului de Aur" din 1999.


    Victoria Beckham și David formează un cuplu de 20 de ani Foto:Arhivă personală
Victoria Beckham și David formează un cuplu de 20 de ani Foto:Arhivă personală

Potrivit presei britanice, soţia sa nu a fost la fel de încântată când aflat despre planurile sale, ba din contră, s-a supărat pentru că David nu i-a cerut părerea şi a acţionat fără ştirea ei. Vedeta în vârstă de 43 de ani a declarat într-una din serile trecute, conform surselor din presa engleză, că ”se înfurie din cauză că David a luat această decizie egoistă de a petrece mai puțin timp cu ea și copiii lor”, informează thesun.co.uk. O altă sursă apropiată fostei componente Spice Girls a spus de Victoria că ”este înfuriată, devastată și geloasă. Nu înțelege de ce David trebuie să petreacă atât de mult timp departe de familie. Această distanță va pune o presiune reală asupra lucrurilor din relația lor”.


    Cei patru copii ai soţilor Beckham Foto:Arhivă personală
Cei patru copii ai soţilor Beckham Foto:Arhivă personală

Din nefericire, nu este prima dată când apar astfel de tensiuni în familia Beckham, ceea ce face îndreptăţită opinia conform căreia cei doi traversează o criză de cuplu. Victoria a fost nemulțumită atunci când David, fotbalist la Manchester United, a ales să semneze pentru Real Madrid. ”Atunci a fost cel mai dificil moment traversat de relația lor. Ea se simțea neîndreptățită ca David să pună cariera pe primul plan”. 


    Cei doi pozează în cuplul perfectFoto:Arhivă personală
Cei doi pozează în cuplul perfectFoto:Arhivă personală

Victoria şi David sunt căsătoriţi din anul 1999 şi au împreună patru copii, Brookyn, în vârstă de 18 ani, student la o universitate din New York, Romeo(15 ani), Cruz(12 ani) şi Harper(6 ani).

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
concediul de odihnă
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg