Lady Gaga a ţinut-o numai în beţii înainte de Oscar

Ultima actualizare:

    Lady Gaga este într-o gravă crizăFotografii: Profimedia/ GettyImages
Lady Gaga este într-o gravă crizăFotografii: Profimedia/ GettyImages

Lady Gaga e la pământ! A ţinut-o numai în beţii până la gala Oscar 2019. Cântăreaţa suferă îngrozitor după ce s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino. Nu o mai bucură succesul.

Favorită la premiul Oscar la categoria cel mai bun cântec original compus pentru coloana sonoră a unui film, Lady Gaga (32 de ani) a căzut din nou pradă viciilor. Nu a mai interesat-o nici performanţa că avea o nominalizare la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia din filmul “S-a născut o stea”.

Diva s-a despărţit  de Christian Carino  după doi ani
Diva s-a despărţit de Christian Carino după doi ani

Vedeta cu o avere de 80 de milioane $ e distrusă după ce s-a despărţit recent de agentul de talente Christian Carino (50 de ani), după 2 ani de relaţie.

E atrasă de partenerul de film

Diva, care a spus mereu că Elton John (71 de ani) i-a salvat viaţa reuşind s-o scape de dependenţa de droguri şi alcool, a dat din nou în patima beţiei. A stat ascunsă la Cabo, în Mexic, după ruptura de Carino, bând zi de zi tequila. A revenit în Los Angeles, vinerea trecută, când a fost la o petrecere organizată înainte de gala Oscar. La chef l-a întâlnit pe Carino, care a salutat-o sec şi a trecut mai departe. 

Joacă împreună cu  Bradley Cooper în  “S-a născut o stea”
Joacă împreună cu Bradley Cooper în “S-a născut o stea”

Ea a rămas toată seara cu Bradley Cooper (44 de ani). Gurile rele spun că Lady Gaga ar fi atrasă de partenerul său din “S-a născut o stea” şi că între ei este o chimie extraordinară. Însă actorul este cuplat cu supermodelul Irina Shayk (33 de ani) din 2015. Rusoaica i-a făcut lui Bradley o fetiţă, care împlineşte 2 ani în martie. Apropiaţii s-au rugat ca Lady Gaga să-şi revină pentru ca să poată cânta la gala Oscar. 

Melissa McCarthy a încasat 2 anti-Oscaruri

Ca întotdeauna, înainte de decernarea Oscarurilor, se acordă anti-Oscarurile, numite Zmeura de aur. Acestea se atribuie celor mai slabe performanţe din lumea filmului din anul trecut. La cea de-a 39-a ediţie a premiilor Zmeura de aur, pe care nimeni nu le doreşte, actriţa Melissa McCarthy (48 de ani) a avut cea mai neplăcută surpriză. În timp ce aştepta să vadă dacă ia un Oscar, s-a trezit cu două Zmeure ruşinoase. Melissa a luat un anti-Oscar pentru cea mai slabă actriţă în rol principal pentru prestaţiile din “The Happytime Murders” şi “Life of the Party”. De asemenea, a mai luat o Zmeură de aur pentru “mântuire”, pentru că era în acelaşi timp nominalizată la Oscar pentru rolul din “Can you ever forgive me”. Cel mai mult s-a făcut de râs comedia “Holmes & Watson”, care a obţinut 4 Zmeure, pentru cel mai slab film, cel mai slab actor în rol secundar, cel mai slab remake şi cel mai slab regizor. Preşedintele Donald Trump a primit anti-Oscarul la categoria cel mai slab actor. El a primit distincţia jenantă pentru propriul rol din două documentare lansate în 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net