Lady Gaga și-a prezentat oficial iubitul. Cine este misteriosul Michael Polansky

Ultima actualizare:

    Lady Gaga împreună cu noul iubit, Michael PolanskyFoto: Instagram
Lady Gaga împreună cu noul iubit, Michael PolanskyFoto: Instagram

Lady Gaga a făcut oficială relația cu Michael Polansky, printr-o postare pe Instagram. Gurile rele spun că are gânduri de mariaj după ce Michael a stat cu viitoarea soacră în timpul spectacolului susţinut de cântăreaţă la Super Bowl.

Cântăreaţa Lady Gaga (33 de ani) a făcut oficială relația cu Michael Polansky, în vârstă de 37 de ani. Artista a fost surprinsă de mai multe ori în compania acestuia. Însă, până acum, presa americană l-a prezentat numai drept un bărbat misterios. Polansky este preşedinte director general al companiei Parker Group. Lady Gaga a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în braţele acestuia pentru a confirma noua ei relaţie. Însă cântăreaţa nu i-a scris numele lângă imagine. A scris decât: “Ne-am distrat atât de mult la Miami. Dragoste pentru monstrişorii mei şi fani, sunteţi cei mai buni! (sic). Lady Gaga şi Michael Polansky au fost văzuţi sărutându-se pe balconul hotelului din Miami, în weekend, şi ţinându-se de mână şi sărutându-se în Las Vegas, în ajunul Anului Nou. O sursă apropiată a declarat recent că artista e moartă după noul său iubit.

Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

VIDEO Lady Gaga, luată «pe sus» de un fan și scăpată de pe scenă, în mulțime! Cum a reacționat artista

Lady Gaga se iubeşte de o lună cu Michael Polansky

Cântăreaţa Lady Gaga se iubeşte cu omul de afaceri Michael Polansky de peste o lună. Ei au fost văzuţi împreună înainte de a fi surprinşi sărutându-se în Las Vegas. Artista a avut numai dezamăgiri în viaţa amoroasă în 2019. S-a despărţit de inginerul de sunet Dan Horton, după numai câteva săptămâni de relaţie, şi, în februarie, anul trecut, s-a despărţit de Christian Carino. Lady Gaga a mai fost logodită cu actorul Taylor Kinney. Michael Polansky este absolvent al perstigioasei Universităţi Harvard. El a petrecut weekendul trecut împreună cu cântăreaţa. Ba chiar a fost în public, împreună cu mama ei, Cynthia Germanotta, în timp ce artista a cântat pe scenă. O sursă apropiată a spus că Polansky şi Lady Gaga s-au cunoscut la o petrecere a companiei Parker Group în decembrie 2019.

Lady Gaga a făcut oficială relația cu Michael Polansky, cu o postare pe Instagram, Cei doi se iubesc de peste o lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net