Lady GaGa şi-a serbat ziua în pielea goală

Ultima actualizare:

    Diva a ieşit pe stradă de ziua ei (fotografii: Guliver/ Gettyimages)
Diva a ieşit pe stradă de ziua ei (fotografii: Guliver/ Gettyimages)

Nu încetează să şocheze! Lady GaGa şi-a serbat vineri ziua, la New York, aproape în pielea goală. Purta doar un costum de voal presărat cu trandafiri prin care i se vedeau sânii şi chiloţii tanga.

"Am reuşit! Am reuşit să ajung la 28 de ani!", le-a spus cântăreaţa fanilor care s-au înghesuit s-o felicite la aniversare. Lady GaGa a ţinut să le explice admiratorilor săi că nu spera să apuce această vârstă, fiindcă a încercat toate felurile de droguri în viaţa ei.

Cântăreaţa, bine cunoscută pentru costumaţiile abracadabrante în care apare, nu putea să rateze ocazia pentru a se prezenta într-o ţinută cu totul neobişnuită.

Şi-a aşezat un trandafir între fese

simeon stalpnicul png

După ce a luat masa în compania prietenilor apropiaţi, ea a ieşit pe stradă ca să-şi salute fanii, care au aclamat-o. Nu a avut nici o ruşine să-şi expună sânii cu trandafiri la sfârcuri şi fesele goale, în zona cărora şi-a aşezat un trandafir ce arăta ca şi când şi l-ar fi înfipt în poponeţ!

Are o avere de 110 milioane de dolari

Pe numele adevărat Stefani Germanotta, Lady GaGa s-a lansat în 2008 şi are o avere de 110 milioane$ (356 milioane lei). Este una dintre cele mai populare cântăreţe din lume cu 24 milioane de albume şi 125 milioane de single-uri vândute. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: "Poker Face", "Just Dance" şi "Alejandro".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net