Larry King a murit după ce a fost infectat cu Covid-19. Legenda televiziunii avea 87 de ani


    Larry Kingfoto: AFP
Larry Kingfoto: AFP

Larry King, legendă a televiziunii americane, a murit la 87 de ani. Acesta fusese infectat cu Covid-19. Jurnalistul era internat de la începutul anului într-un spital din Los Angeles, acolo unde a și decedat.

„Cu profundă tristeţe, Ora Media anunţă moartea co-fondatorului, gazdei şi prietenului nostru Larry King care a murit astăzi dimineaţă la vârsta de 87 de ani la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles”, a fost anunţul postat sâmbătă dimineaţa pe contul de Twitter al moderatorului. 

Larry King a luptat cu multe probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv un atac cerebral, survenit în 2020.

Larry King, care a fost gazda emisiunii Larry King Live de la CNN pentru 25 de ani, a avut o serie de probleme majore de sănătate de-a lungul anilor. În 1987, a suferit un atac de cord, în 2017 a fost tratat pentru cancer la plămâni, iar în 2020 a suferit un atac cerebral. 

Jurnalistul era în plin divorţ de soţia Shawn King, dar nici ea, nici cei doi fii, Chance şi Cannon, nu l-au putut vizita în spital. 

King mai avea un băiat, Larry King Jr, din căsnicia cu cea de-a doua soţie, Annette Kaye. Ceilalţi doi copii ai lui, Andy (65 de ani) şi Chaia (51 de ani) au murit în 2020. 

Legendă a jurnalismului american, King şi-a început cariera la finalul anilor '50, ca jurnalist de presă scrisă şi ca DJ în Miami. Ulterior, a ajuns să-şi extindă repertoriul de radio, intervievând celebrităţi şi comentând evenimente sportive.  În 1978, îşi lansa emsiunea radio naţională Larry King Show pe care a continuat să o ţină şi după ce a început show-ul său televizat, Larry King Live, pe CNN, în 1985.  Pentru calitatea emisiunilor realizate, jurnalistul a câştigat un Premiu Emmy, două Peabody Award şi zece Cable ACE Award. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu