Lecție de stil de la nevasta lui Clooney! Amal a captat atenția tuturor cu ținuta ei


    Amal este profesoară la Facultatea de Drept, din cadrul Universității Columbia din New Yorkfoto: Hepta
Amal este profesoară la Facultatea de Drept, din cadrul Universității Columbia din New Yorkfoto: Hepta

Până în 2014, când s-a căsătorit în Italia, la Veneția, George Cloney (56 de ani) a fost cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Cea care l-a convins să-și pună pirostriile și l-a făcut și tătic de gemeni este prototipul femeii perfecte.

Frumoasă, stilată, educată, inteligentă și bogată. Libaneza Amal Clooney (40 de ani) le are pe toate așa că nu-i de mirare că actorul este topit după ea. Cei doi au devenit părinți de gemeni în vara lui 2017, însă meseria de casnică nu-i pentru Amal.

După ce a absolvit New York University School of Law, Amal şi-a continuat studiile de drept la Universitatea Oxford, din Marea Britanie, iar în 2000 a obţinut diploma de avocat. Frumoasa bruneta a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi avocaţi specializaţi pe drepturile omului, din Marea Britanie. A fost consiliera legală a fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, şi a fostului prim-ministru al Ucrainei, Yulia Timoşenko. A lucrat la Biroul procurorului de la Tribunalul Special al Oraganizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) din Liban şi la Tribunal Penal Internaţional din fosta Iugoslavie.


    George și Amal s-au căsătorit în 2014, la Venețiafoto: Hepta
George și Amal s-au căsătorit în 2014, la Venețiafoto: Hepta

De asemenea, Amal a fost desemnată membră a mai multur grupuri ale Naţiunilor Unite, unde a îndeplinit funcţia de consilier al secretarului-general la Naţiunilor Unite din Siria, Kofi Anan, şi rolul de avocat într-o anchetă din 2013, privind utilizarea de drone americane în acţiunile de combatere a terorismului, în locuri precum Pakistan, Somalia şi Yemen.

Cu un asemenea CV  în spate era de așteptat ca nevasta lui Clooney să nu stea acasă și să schimbe scutece. Amal este mai nou profesoară la Facultatea de Drept, din cadrul Universității Columbia din New York. Paparazzi de peste Ocean au surprins-o pe brunetă în timp ce pleca spre universitate. Amal a ieșit din apartamentul de lux în care locuiește în New York, însoțită de un bodyguard și a urcat într-un SUV.


    Bruneta a fost surprinsă în timp ce pleca spre universitatefoto: Hepta
Bruneta a fost surprinsă în timp ce pleca spre universitatefoto: Hepta


    Amal a avut o ținută impecabilăfoto: Hepta
Amal a avut o ținută impecabilăfoto: Hepta

Amal este cunoscută pentru aparițiile sale impecabile și pentru stilul său inconfundabil. Bruneta a captat atenția tuturor cu ținuta sa șic. Avocata a purtat o fustă albă, un tricou negru simplu, iar piesa de rezistență a fost trench-ul verde, de piele, de la Michael Kors. Ținuta a fost completată cu o geantă neagră voluminoasă în care Amal căra ceva documente și o pereche de pantofi negri cu un decupaj foarte interesant. Un lucru e sigur, Amal știe șă-și pună în evidență silueta silfidică și să se îmbrace cu mult bun gust indiferent de locație sau eveniment.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
horoscop jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina