Leona Lewis, concurenta X-Factor care l-a impresionat pe Simon Cowell, a născut o fetiță

Ultima actualizare:

Cântăreața britanică Leona Lewis, 37 de ani, a dezvăluit fanilor pe social-media, că dat naștere primului ei copil, o fetiță pe care a numit Carmel Allegra. Fosta câștigătoare de la X-Factor și soțul ei, Dennis Jauch au publicat pe contul de social-media prima imagine cu superba micuță și mama ei. 

image

Cântăreața britanică în vârstă de 37 de ani și soțul Dennis Jauch au dat azi vestea cea mare fanilor și au împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie adorabilă, menționând că fiica lor a venit pe lume, în urmă cu aproximativ o săptămână, pe 22 iulie 2022.

«Iar acum suntem trei. Micuța Carmel Alegra s-a născut pe 22 iulie 2022»

Cuplul a decis să păstreze secretul nașterii primului lor copil și să se bucure în intimitatea familiei de acest eveniment special. De aceea, artista și soțul ei au decis să aștepte câteva zile până să facă publică vestea. 

Dennis, care este un director de creație născut în Germania, a distribuit aceeași imagine și mesaj pe contul său de Instagram.

Prieteni și celebrități apropiate cuplului i-au transmis felicitări cântăreței pentru acest nou capitol minunat al vieții ei. 

Leona și-a anunțat sarcina pe Instagram în martie, împărtășind o fotografie cu ea într-o rochie neagră neagră în care îți arăta burtica de gravidă. 

„Abia aștept să ne întâlnim în vară”, a scris artista, făcând aluzie la faptul că ar urma să dea naștere în vară. 

Leona este căsătorită cu producătorul și coregraful Dennis Jauch din 2019.

Leona Lewis vrea să adopte un copil

Căsătoria lui Leona Lewis cu soțul ei avut loc în Toscana, Italia, pe proprietatea celebrului artist Sting, în fața a 180 de prieteni și membri ai familiei, inclusiv cântăreața de la Sugababes Keisha Buchanan și câștigătorul The Voice Jermain Jackman, care au oferit un recital în cadrul ceremoniei.

În 2020, Leona a vorbit despre planurile ei de a avea o familie, dezvăluind că ar lua în considerare adopția, având în vedere că însăși mama ei a fost un copil adoptat. 

Într-un interviu pentru o publicație din afară, Leona a dezvăluit că atât ea, cât și soțul ei au în vedere adopția unui copil:

„Îmi doresc copii, dar eu și Dennis am vorbit și despre adopție”.

Londoneza Leona a devenit celebră în 2006, când i-a uimit pe judecătorii X Factor cu o interpretare a clasicei piese Over The Rainbow.

Cântecul ei câștigător, A Moment Like This, a dominat topurile în perioada sărbătorilor de iarnă din acel an și a continuat să rămână în fruntea topurilor timp de patru săptămâni. La scurt timp, Leona Lewis a mai scos încă un album solo de succes, apoi cariera sa artistică s-a extins la filme și chiar apariții pe Broadway în muzicalul Cats.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net