Leonardo DiCaprio, în vacanță cu iubita tinerică și cu soacra. Care-i mai sexy?

simeon stalpnicul png
Leonardo DiCaprio a ieșit la restaurant cu iubita tinerică și cu soacra foto: Hepta

Leonardo DiCaprio (43 de ani) se bucură de câteva zile de pauză, după ce a filmat pentru cel mai recent proiect al lui Quentin Tarantino, Once Upon A Time in Hollywood. Cel mai râvnit burlac din Cetatea Filmului s-a afișat la Saint-Tropez cu iubita de 21 de ani și cu mama acesteia, de numai 42 de ani.

Alertă sexy la restaurantul vedetelor din Saint-Tropez, Le Club 55. Actorul american Leonardo DiCaprio și-a făcut apariția duminică, însoțit de Camilla Morrone, iubita lui, și mama acesteia, Lucila Sola.

Actorul a apărut îmbrăcat comod, în pantaloni scurți gri și un hanorac cu glugă în aceeași nuanță, cu o șapcă neagră pe cap, menită, probabil, să-l protejeze de obiectivele îndrăznețe ale fotografilor.

simeon stalpnicul png
Leonardo DiCaprio și-a ascuns chipul sub glugă în Saint-Tropezfoto: Hepta

Punctul de atracție l-au constituit însă cele două femei care l-au însoțit pe DiCaprio. Iubita actorului, Camilla Morrone, îmbrăcată într-o fustă de jeans și o bluză albă foarte decoltată, care-i punea în valoare sânii naturali, și mama acesteia, Lucila Sole.

simeon stalpnicul png
Camilla Morrone și Lucila Sole l-au însoțit pe DiCaprio la rewstaurantul vedetelor din Saint-Tropezfoto: Hepta

Ea însăși iubita lui Al Pacino, Lucila este cu doar un an mai tânără decât iubitul fiicei sale și își poartă vârsta cu foarte multă grație. Îmbrăcată într-o rochie albă largă cu bretele, desculță, doar cu o bijuterie prețioasă în jurul gleznei stângi, argentinianca i-a făcut concurență serioasă Camillei, la capitolul prospețime.

Leonardo DiCaprio se iubește cu Camilla Morrone din 2017

Primele zvonuri despre o relație între cei doi au apărut anul trecut, la mijlocul lunii decembrie, când actorul a fost văzut părăsind locuința Camilei.

În ianuarie, Leo și Camilla au fost în vacanță împreună, apoi au participat la petrecerea de 60 de ani a lui Ellen DeGeneres și s-au distrat la concertul lui Eminem de la Coachella.

Leonardo DiCaprio Camila Morrone s-au afișat pentru prima oară împreună la lumina zilei în mai, la o plimbare prin New York. Mama Camilei, Lucila Sola (42 de ani), are o relație cu actorul Al Pacino (72 de ani) din 2009, iar tatăl ei, Maximo Morrone, este un fost fotomodel și actor.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp