Leonardo DiCaprio și-a tras iubită tinerică! Cine este bruneta de 21 de ani și ce legătură are cu Al Pacino

Ultima actualizare:
Leo și Camila și-au ținut relația departe de ochii presei
Leo și Camila și-au ținut relația departe de ochii presei

Leonardo Dicaprio (44 de ani) este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Actorul se iubește de un an cu o tânără actriță de 21 de ani pe nume Camila Monrrone, dar și-a ținut relația departe de ochii presei.

Asta nu a durat mult, pentru că recent cei doi au fost surprinși împreună pe o stradă din Hollywood. Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost împreună la cumpărături în West Hollywood, joi (7 martie). Îmbrăcați lejer, cei doi porumbei nu au vrut să atragă atenția, dar ochii vigilenți ai paparazzilor americani nu i-au ratat.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone se iubesc de un an


    Leo și Camila și-au ținut relația departe de ochii preseiFoto: Profimedia
Leo și Camila și-au ținut relația departe de ochii preseiFoto: Profimedia

Leonardo DiCaprio a vrut să-și ascundă fața cu o șapcă, însă nu a reușit. Tânăra lui iubită a ieșit la cumpărături într-o fustă de blugi, un tricou alb, o geacă din denim și o geantă Chanel. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut de mână pe stradă și au părut mai îndrăgostiți ca niciodată. Actorul urmează să se întoarcă pe marile ecrane, după o pauză de patru ani. El va putea fi văzut în cinematografe din 26 iulie, în filmul Once Upon A Time in Hollywood, regizat de Quentin Tarantino. 

Camila Morrone este fiica lui Al Pacino

Camila Morrone este și manechin. Superba brunetă a fost în cataloagele Victoria's Secret , a defilat pentru Moschina și a fost pe coperta revistei Vogue din Turcia. Potrivit presei americane, bruneta este fiica vitregă a lui Al Pacino. Leonardo Dicaprio și celebrul star american sunt prieteni de un deceniu, deci o cunoaște pe actuala lui iubită de la 10 ani. 

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net