Liam Neeson, lovit de o nouă tragedie la 10 ani după ce şi-a pierdut soţia

image
Nepotul lui Liam Neeson a murit din cauza rănilor la cap

Actorul LiamNeeson e la pământ după ce şi-a pierdut nepotul la aproape zece ani de la tragic dispariţie a soţiei sale. Ronan Sexton, fiul surorii starului, a decedat la vârsta de numai 35 de ani.

Pierderea soţiei, Natasha Richardson, în martie 2009, şi-a pus grav amprenta asupra actorului Liam Neeson, care a fost lovit recent de o nouă tragedie. Nepotul lui, Ronan Sexton, de numai 35 de ani, s-a stins din viaţă acasă, înconjurat de familie în Cushendall, Irlanda de Nord. Nenorocirea s-a petrecut la cinci ani după ce a fost rănit grav la cap în timp ce se afla la o ieşire cu prietenii. Ronan, cel mai tânăr dintre cei şase copii ai surorii lui Liam Neeson, Bernadette Sexton, a căzut în iunie 2014 de la 6 metri înălţime, de pe o cabină telefonică, în Brighton.

Se crede că era beat în momentul accidentului. S-ar fi cocoţat pe cabina telefonică din teribilism la beţie. Actorul a fost devastat când a aflat de moartea băiatului. El este foarte marcat din cauza pierderii soţiei. Au trecut 10 ani de a rămas văduv şi totuşi nu a mai reuşit să-şi refacă viaţa. Starul nu poate trece peste această nenorocire. Soţia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi în martie 2009, la vârsta de 45 de ani. Au petrecut împreună 15 ani fericiţi. Nici cei doi copii care i-au rămas de la Natasha, Micheál Richard Antonio, de 23 de ani, şi Daniel Jack, de 22 de ani, nu l-au făcut să treacă peste ceea ce s-a întâmplat.

image
Nepotul lui Liam Neeson a murit din cauza rănilor la capFoto: captură video
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Scurgerile de gaze din gazoductele Nord Stream. Foto: Twitter
Proiect terminal Aeroport Timişoara
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif