Solista cu trei sfârcuri, fără sutien pe covorul roșu! Lily Allen a arătat tot prin rochia din dantelă

Ultima actualizare:

Care este cea mai sigură metodă de a atrage atenția asupra diamentelor pe care le porți la gât? Simplu, alegi o rochie decoltată, din dantelă, și renunți la sutien! Cel puțin așa a făcut cântăreața britanică Lily Allen, iar acum tot internetul vorbește numai despre ea.

image

Vedetele s-au adunat vineri seară, 18 martie, la cea de-a 20-a ediție a premiilor GEM de la New York, o ceremonie dedicată diamantelor.

Zâmbete, bijuterii extravagante și câteva ținute provocatoare, care au făcut ca evenimentul să se bucure de atenția întregii lumi. Una dintre cele mai șocante apariții a fost aceea a solistei de origine britanică Lily Allen.

În vârstă de 36 de ani, Lily Allen s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei alegând o rochie albă complet transparentă, cu detalii complicate din dantelă.

În partea de sus, artista a renunțat la sutien, lăsând la vedere sânii delicați, iar pentru partea de jos, un volan minuscul mat abia reușea să acopere părțile intime.

Citește și: Lily Allen, distrusă de celulită

Lily a accesorizat ținuta cu o pereche de ghete negre cu șireturi, purtate cu șosete albe, un clutch auriu, mai multe coliere din aur la gât și câteva inele cu diamante purtate pe degetele de la ambele mâini.

Pentru ca nimic să nu distragă atenția de la decolteul mai mult decât provocator, artista a ales să-și strângă părul într-un coc aparent neglijent, lîsând numai câteva șivițe să-i încadreze chipul.

Gem Awards reprezintă unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria bijuteriilor și onorează creatorilor de bijuterii din întreaga lume și pe cea a producătorilor de ceasuri.

Lily Allen, mamă de fete

Născută la Londra, Lily Allen locuiește în acest moment în Statele Unite, după căsătoria cu starul din Stranger Things, David Harbour (46 de ani). Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii desfășurate la Las Vegas, în 2020.

Lily are două fete, Ethel (10 ani) și Marnie (9 ani), din mariajul cu Sam Cooper.

Citește și: Lily Allen topless la Veneţia

În urmă cu câțiva ani, Lily Allen șoca opinia publică dezvăluind că suferă de o malformație destul de des întâlnită. Solista a spus că are trei sfârcuri și nu a ezitat să-l arate în câteva ocazii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net