Lisa Niemi: «Patrick, dragule, vin după tine!»

În vârstă de 53 de ani, Lisa a luat cuvântul cu prilejul unei conferinţe a femeilor, "pentru a-şi striga tsunami-ul de durere" care i-a zdrobit inima.

Ea a dezvăluit că, deşi ştia că soţul va muri, nu a putut niciodată să se împace cu gândul că nu va mai fi lângă ea, după 34 de ani trăiţi împreună. A luptat cu disperare, alături de el, făcând tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a învinge cancerul pancreatic.

Chiar dacă i-a spus de nenumărate ori că îl iubeşte, când era încă în viaţă, Niemi se teme că tot nu i-a mărturisit destul dragostea sa nemărginită pentru el.

"Durerea pierderii lui mi-a ajuns până în celule. Mi-a rupt inima în bucăţele, provocându-mi o suferinţă imensă. Nu mai pot să mă concentrez, nu mai pot să văd ce e în jur şi chiar mi-este greu să respir", a spus Lisa Niemi, consolându-se doar că simte că se vor reîntâlni curând.

"Se întâmplă adesea ca văduvele sau văduvii să moară la numai câteva luni după ce şi-au pierdut perechea.Acum îmi dau seama că acest lucru este firesc să se întâmple, deoarece... atunci când durerea te copleşeşte propriul tău trup nu-ţi mai aparţine", a explicat soţia lui Patrick Swayze.

Lisa a ţinut să mulţumească unor prietene care au ajutat-o să treacă prin cele mai grele momente din viaţa sa: moartea şi funeraliile starului.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg